Lenor Gold Orchid Mosópor

5 kg
4 799 Ft 959,8 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Csehország,

Ha a tisztaság és frissesség mellett ruháid színét is szeretnéd megóvni, akkor engedj a Lenor Gold Orchid mosópor csábításának! Az elegáns illatot finoman hatja át az érzéki vanília aromája, miközben kényezteti az érzékeket és megnyugtatja a lelket. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is magán viselő Lenor Gold Orchid illatával átadhatod magad a hihetetlenül megnyugtató, ábrándos élményeknek.  Használd együtt a Lenor öblítőt és a Lenor mosóport minden mosás alkalmával, és élvezd a mesés frissességet és a kényeztető puhaságot! Önmagában csábító, együtt ellenállhatatlan! A Lenorral jól érzem magam!
 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Lenyelés esetén: Rosszullét esetén fordulj toxikológiai központhoz/orvoshoz! Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét! Delta-Damascone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

Procter & Gamble
Corvin Offices (Panorama Tower), Kisfaludy utca 38, 1082 Budapest - Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Polikarboxilátok, Zeolitok, Enzimek, Illatanyagok, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool