

Sutcha
Sutcha dél-amerikai magas hátszín steak (Ribeye steak)
kb. 290 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG
kb
További információ
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sutcha dél-amerikai magas hátszín steak (Ribeye steak)
Az érlelt, magas rostélyon sült marhafelső vagy más néven Rib Eye dél-amerikai eredetű.
Ez az állat hátulsó részén lévő izom, amelyet jellemzően hangsúlyos zsíros szem jellemez, ami nagy mennyiségű ízt biztosít. A Ribeye az egyik legjobb steak fajta a grillezéshez. A Rib Eye erőteljes márványozottsággal rendelkezik - vékony, fehér csíkok, amelyek átszövik a marhahús minden szeletét. Ezek az izomközötti zsírcsíkok. A zsírtartalom a feldolgozási folyamat során lebomlik, a hús megpuhul és egy olyan textúrát kölcsönöz neki, amelyért ismert. Gyakorlatilag nincs olyan marhahúsdarab, amely megközelíthetné azt a márványozottságot, amit egy Ribeye szeletben látni fog.
- Csomagolás: vákuumban
- Nedves érlelés: legalább 60 nap
Uruguay jó minőségű, megfizethető áron kínál dél-amerikai marhahúst.
Miért kóstolná meg a steak húst Uruguayból?
Uruguay az egyik legnagyobb marhahús termelője a világon. Állatállományukat szabad ég alatt, enyhe éghajlati körülmények között, termékeny talajon tartják, sok vízzel, folyókkal és patakokkal. Ezek a tényezők ideális életkörülményeket biztosítanak az állatoknak.
A Sutcha-ról...
Szereti a húst? A Sutcha a világ minden tájáról származó legjobb marhahús legnagyobb választékát kínálja egész évben. És itt még nincs vége - a Sutcha nagyszerű áron kínálja ezt a fajta húst, így végre élvezheti a finom marhahús flat iron vagy chuck tender ízeit, bármikor csak szeretné.
Professzionális henteseink kézzel szeletelik és szakértői módon csomagolják Önnek, hogy élvezhesse a frissen hűtött hús luxusát, amelyet egészen az ajtajáig szállítunk.
Felhasználás
A húsból tökéletes steaket grillezhet. Ezek a steakek gyakran híresek a szaftos ízükről, a különleges vágásokról és az egyedi fűszerezésről. A dél-amerikai steakek lehetnek híres argentín sztílusú "asado"-k, ahol az érett marhahús hosszú ideig készül parázson vagy grillezve, vagy a brazil "churrasco"-k, amelyek nagyobb vágásokat és sokféle ízesítést tartalmaznak. Ezek a steakek nemcsak étel, hanem élmény is, ami összeköti az embereket az étkezés örömében és közösségében.
A gyártóról
A Velká Pecka cseh vállalatot Tomáš Čupr alapította 2014-ben. Üzemelteti a Rohlik.cz online szupermarketet, amely vezető a cseh piacon. Saját hentesüzletet üzemeltet Brnóban és delikátokat, édességeket és hideg konyhát gyártó üzemét Prágában.
Tárolás
Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.
Forgalmazó
Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Marhahús |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |