
Mulino Bianco
Mulino Bianco Galletti keksz
350 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mulino Bianco Galletti keksz
A Galletti íze azért ilyen egyszerű, mert az új receptnek köszönhetően a vékony omlós tészta könnyedségét ötvözi a 100%-ban friss olasz tejjel. Enyhe ízviláguknak köszönhetően szinte finoman elolvadnak a szájban.
Termékinformációk
- Tartósítószer-mentes
- Pálmaolajmentes
- Mesterséges színezékmentes
- Nem tartalmaz hidrogéznezett zsírokat
- GMO-mentes
Termelői információ
Az első Mulino Bianco kekszek 1975-ben kerültek a boltok polcaira. Az olasz kekszmárka hamar pozitív fogattatásra lelt a fogyasztók részéről. Elkötelezettségük mindig is az volt, hogy a legjobb termékeket készítsék, figyelembe véve a többség ízlését és igényeit. 40 éven át tartó történelem, hogy a legnépszerűbb pékáruk kerüljenek asztalunkra. Fedezd fel az étrended igényeinek leginkább megfelelő terméket a nap különböző szakaszaiban.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Latinum Zrt.
2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 11.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzafinomliszt | |
napraforgóolaj | |
Cukor | |
Kristálycukor bevonat a keksz felületén | 3.7 % |
térfogatnövelő szerek | |
ammónium-hidrogén-karbonát | |
E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát | |
monokálium-tartarát | |
fölözött tejpor | |
Pasztőrözött friss teljes tej | |
glükózszirup | |
Étkezési só | |
Búzakeményítő | |
Tejfehérje | |
Aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 1992 kJ/475 kCal |
Zsír | 18.7 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.2 g |
Szénhidrát | 68 g |
amelyből cukor | 19.5 g |
Fehérje | 7.1 g |
Só | 0.95 g |
Élelmi rost | 2.9 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Szójabab |
Diófélék |
Szezámmag |