
Callebaut
Callebaut étcsokoládé
400 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékinformáció
Callebaut 70-30-38NV belga étcsokoládé, 70,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, intenzív pörkölt kakaós ízzel.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható dessszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhasználási javaslat
Brownie
Hozzávalók:
- 95g Callebaut 70-30-38 étcsokoládé
- 170g vaj
- 200g cukor
- 2 egész tojás
- 85g liszt
- 170g enyhén pörkölt pekándió
Elkészítés:
- A csokoládét olvaszd fel a vajjal együtt egy keverőtálban, vízgőz felett, de vigyázz, hogy ne melegítsd túl, csak addig legyen a gőzön, amíg éppen felolvad.
- A tojásokat a cukorral verd habosra és add hozzá a csokoládéhoz.
- Keverd hozzá a lisztet is.
- A pekándiót aprítsd fel és keverd a tésztához.
- Töltsd sütőpapírral bélelt tepsibe és tedd 180°C-ra előmelegített sütőbe. 8-10 perc alatt süsd készre. Ne szárítsd ki teljesen a brownie-t, úgy a legfinomabb, ha egy kicsit ragacsos marad. Miután kihűlt, vágd egyforma kockákra.
Termelői információ
Octaaf Callebaut 1911-ben alapította meg csokoládégyárát egy belga kisvárosban, Wieze-ben. Az ezt követő években dolgozta ki és tökéletesítette azokat a receptúrákat, melyek 811, 823 vagy éppen W2 néven a mai napig ismerősen csengenek a gazdag csokoládés ízek rajongóinak fülében. A világ vezető csokoládégyártójaként számos innováció fűződik a Callebaut márkanévhez, többek között az utóbbi évek legizgalmasabb fejlesztése, a Ruby csokoládé.
VÁLOGATOTT ÉS NYOMONKÖVETHETŐ KAKAÓBABBÓL KÉSZÜLT
A Callebaut már 2012 óta élen jár a fenntartható kakaóbab termelésben. További lépésként valamennyi Callebaut Finest Belgian Chocolate készítéséhez felhasznált kakaómassza ezentúl kizárólag nyomonkövethető és 100%-ban fenntartható termelésből származó kakaóbabból készül. Minden egyes kakaóbab-szállítmány külön-külön visszakövethető egészen a származási helyéig, addig a farmerközösségig, ahol megtermett Ghánában, Elefántcsontparton vagy éppen Ecuadorban.
A Callebaut Finest Belgian csokoládék egyedülállóan gazdag kakaós karaktere, az édes, savas és keserű ízek tökéletes harmóniája, illetve gyümölcsös zamata új lendületet visz minden csokoládés édességbe. A házasítás során minden egyes kakaóbabnak fontos szerepe van a páratlan Callebaut íz kialakításában. Hogy is van ez? Nos, minden egyes kakaóbab igyekszik megmutatni származási helyének sajátos karakterét.
ELEFÁNTCSONTPART
Az elefántcsontparti kakaóbabok adják minden Finest Belgian csokoládé gerincét. Nekik köszönhetjük az erőteljes kakaós ízt, amit mindannyian szeretünk.
ECUADOR
A kellemesen kesernyés ízvilág eléréséhez az ecuadori kakaóbabokat gondosan szelektálják. Ezek a babok különleges aromájukkal gazdagítják a végleges babkeveréket.
GHÁNA
Intenzív aromájukkal a ghánai kakaóbabok is elengedhetetlenül szükségesek a tökéletes végeredményhez. Kellő mértékben adva a házasításhoz ezek a kakaóbabok adják a csokoládé gyümölcsös zamatát és friss savasságát.
Tárolás
12-20 °C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Forgalmazó
Goodwill National Trading Kft.
2142 Nagytarcsa
Alsó ipari körút 16.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Kakaómassza |
Cukor |
Zsírszegény kakaópor |
Emulgeálószer |
Szójalecitin |
Természetes vanilia aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 2255 kJ/539 kCal |
Zsír | 38.9 g |
amelyből telített zsírsavak | 23 g |
Szénhidrát | 31 g |
amelyből cukor | 26 g |
Fehérje | 8.8 g |
Só | 0.02 g |
Élelmi rost | 14 g |
Allergének
Szójabab |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tej |