FJORU
FJORU ASC Aranydurbincs egész (orata)
kb. 310 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
FJORU ASC Aranydurbincs egész (Sparus aurata)
Friss, előhűtött egész hal védőgázas csomagolásban.
Mitől ASC egy termék?
Ez a termék olyan akvakultúrából származik, amely az ASC felelősségteljes tenyésztésre vonatkozó normái szerinti, független tanúsítvánnyal rendelkezik. www.asc-aqua.org
A durbincs lapos, fejénél kerekded formájú, ezüstös pikkelyekkel borított, fehér húsú tengeri halféle. Legtöbb esetben a Földközi-tenger hullámaiban találkozhatunk vele, de előfordulása kiterjedhet egészen az Atlanti-óceán amerikai partvidékétől az Egyesült Királyságon át Spanyolországig, valamint a Kanári-szigetekig.
Bemutatjuk a város legjobb fenntartható halpiacát – a Kifli új saját márkáját - a Fjorut! Célunk nemcsak a hal - mint egészséges fehérjeforrás - népszerűsítése, hanem a halászat fenntarthatóságának elősegítése is, hiszen az ökológiai tudatosság köztudottan a szívügyünk. Meglátod, a Fjoru egyszerűen a kedvenc halpiacod lesz!
Az előállítás módja
Horvátország akvakultúrában tenyésztett.
Elkészítési javaslat
Próbálja ki ezt az egyszerű receptet aranydurbincsra zöldfűszerekkel:
A halat ízlés szerint csepegtessük meg a citromlével, majd kívül-belül sózzuk, és szórjuk meg a hal-fűszerkeverékkel. A zöldfűszereket vegyesen fogjuk össze csokorba, a fokhagymát a kés lapjával kicsit nyomjuk össze. Ezután helyezzük bele a hal hasüregébe először az összenyomott fokhagymát, majd a zöldfűszeres csokrot (ízlés szerint több fokhagymagerezdet is tehetünk). Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg az olívaolaj felével. Ezután helyezzük rá egymás mellé a befűszerezett durbincsot, majd frissen őröljünk rá színes borsot. Végül locsoljuk meg a maradék olívaolajjal. Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 30-35 perc alatt süssük készre. A sütőből kivéve locsoljuk meg a hal bőrét a forró olajjal, majd hagyjuk egy kicsit hűlni.
Felhasználási információ
Csak alapos hőkezelés után fogyasztható, a csomagolás felbontása után azonnal fel kell használni.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Termelői információ
A Fjord Bohemia s.r.o. több mint 15 éve foglalkozik különböző friss halak és a tenger gyümölcsei feldolgozásával. Nagy halfeldolgozó cégként az üzem jól felszerelt filéző és csomagoló gépekkel. Emellett nagy hangsúlyt fektet a fenntartható halászat segítésére, ezért különböző tanúsítványokkal rendelkezik, mint ASC, MSC, és BIO.
Tárolás
0 ° C és + 4 ° C közötti hőmérsékleten
Forgalmazó
Fjord Bohemia s.r.o
19600 Prága 9, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján. A termék nem konyhakész.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Aranydurbincs |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |