Julius-K9
Julius-K9 kutya konzerv pástétom hús mix szárnyassal, sertéssel és marhával
400 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Leírás
Szuper-prémium minőségű, teljes értékű nedves eledel felnőtt kutyák számára. Ízletes pástétom szárnyassal, sertéssel és marhával, kiemelkedő, 60% hústartalommal. Tartósítószerek nélkül készült.
Fogyasztásra kész.
A márkáról
A márka alapító Sebő Gyula, célja egy olyan felszerelés létrehozása volt, mely lehetővé teszi, hogy a gazda és a kutya minél több időt tölthessen együtt. Innen indult Julius-K9 márka alapítása és a kutyahámok gyártása. Cégét 1997-ben alapította, 2003-ra a K9-es kutyahámok hatalmas sikert arattak a dortmundi kiállításon. Sebő hisz abban, hogy az általa megtervezett hámok egy életre szóló termékké válnak a kutyák számára.
Honnan ered a márka elnvezése?
- Julius: Sebő Gyula keresztnevének német megfelelője
- K9: Julius Sebő Budapesten a Kele u. 9. alatt kapta első kutyáját, illetve a cég első telephelye is 9-es szám alatt működött Bécsben (Langobarden Str. 9.)
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.
Forgalmazó
Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Hús és állati eredetű származékok | 60 % |
szárnyas | 15 % |
sertés | 12 % |
marha | 8 % |
gabonafélék | |
Ásványi anyagok | |
Analitikai alkotórészek | |
Nyers fehérje | 9 % |
Nyers olajok és zsírok | 5 % |
Nyers hamu | 2.5 % |
Nyers rostok | 0.5 % |
Nedvességtartalom | 80 % |
Vitaminok és nyomelemek | |
d3 vitamin | |
E vitamin | |
cink | |
Mangán | |
Réz | |
Jód |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |