
Kastélydombó Natúr sajtkrém
500 g- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- További termékek és márkák
Félzsíros, utóhőkezelés nélküli, kenhető sajtkrém, Zsírtartalom a sajt szárazanyagában legalább 25 % (m/m)
A gyártó lágy sajtalvadékot kisméretű lágysajt formákba tölti, kicsepegteti belőle a savót, majd 1-2 napig tovább szikkasztja, hogy a sajt felülete leszáradjon. Ezután egyesével tartósítószermentes fűszerkeverékbe forgatja, azonnal zsugorfóliába csomagolja, majd 1-2 napig még hűtőkamrában tárolja, hogy a fűszer a sajt belsejét is átjárja.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 300 fős Somogy-megyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre: egyedülálló programot hirdetett lakhatásukat elvesztett családok számára, akik a kastély újraéledő gazdaságában tanulva és dolgozva kezdhetnek új, önálló életet. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítenek.
Tárolás
Hűtve tárolandó
Forgalmazó
Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Hőkezelt teszín |
mikrobatenyészet |
oltóenzim |
Étkezési só |
Tápérték: 100 g
829 kJ/199 kcal | |
14 g | |
8.2 g | |
8.3 g | |
3.7 g | |
10 g | |
1.36 g | |
g |
Allergének
Tej |