Koch

Koch Frissen préselt BIO Kékszőlőlé céklával

330 ml
BIOTermelői
699 Ft 2 118 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A kékszőlő must és a cékla is antioxidánsokban gazdag élelmiszer. A belőlük készített ital hozzáadott színező anyagok nélkül is intenzív bordó színű. A szőlő és a cékla aromái egészítik ki egymást. Illatában a szőlő dominál, enyhe céklára jellemző földes aromával. 

Mindkét növény emberi fogyasztásra alkalmas termése egészségvédő hatású. A cékla különösen a téli hónapokban az egyik legfontosabb vitaminforrásunk. Kimagasló C-vitamin tartalma miatt a benne található jelentős mennyiségű vas könnyedén felszívódik, majd beépül a sejtekbe. Remek vérképző hatással rendelkezik, támogatja és védi az emésztőrendszert. A kékszőlő erős antioxidáns hatású bioaktív rezveratrolt tartalmaz, amely támogatja a szív és az erek egészségét, és lassítja az öregedést.

Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szőlő és cékla vegyszermentes termesztése nemcsak a fogyasztó egészségét, de környezetünk védelmét is elősegíti.

Felhasználási javaslat

Önmagában vagy gyümölcsfröccsként is egészséges felfrissülést nyújt.

Termékinformáció

  • Hozzáadott cukor, tartósítószer, és adalékanyag mentes termék.
  • 100%-os gyümölcs- és zöldséglé, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó frissen préselt gyümölcsből.
  • Frissen préselt: A beszállított alapanyag átvételét követően megkezdik a gyümölcsfeldolgozás, a préselés, majd a pasztőrözés.

Termelői információ

1746-ban Hajósra érkezett, majd 1748-ban Császártöltésen telepedett le Koch József, aki a falut alapító 13 család egyike volt. Ő volt az első kereskedő a községben. Szőlőtermesztésbe és borászkodásba kezdett és ez tovább szállt apáról fiúra 10 generáción keresztül. A jelenlegi tulajdonos 1969-ben született, nagyapái és dédapái is szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkoztak, ezért már gyermekkorában megszerette a szőlőt, a löszfalba vájt pincék illatát és hangulatát.

Tárolás

Felbontás után hűtve (4-12°C) tárold és 2-3 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Koch Borászat Kft.
6445 Borota, V. kerület 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Kékszőlőlé
céklalé sűrítmény

Tápérték: 100 ml

Energia201.3 kJ/47.4 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát11.3 g
amelyből cukor10.3 g
Fehérje0.4 g
0 g
Élelmi rost0.3 g