
Koch
Koch Frissen préselt BIO Kékszőlőlé céklával
330 mlMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Merülj el a frissen préselt kékszőlő és cékla tökéletes harmóniájában a Koch BIO gyümölcslével! Gondosan válogatott, organikus alapanyagokból készül, hogy minden kortyban a természet legjavát élvezhesd. A lédús kékszőlő édes, telt íze tökéletes egyensúlyt alkot a cékla karakteres, földes aromájával, miközben a hozzáadott C-vitamin még különlegesebbé teszi ezt az italt.
A kékszőlő must és a céklából készült ital hozzáadott színezőanyagok nélkül is intenzív bordó színű. A szőlő és a cékla aromái tökéletesen kiegészítik egymást: illatában a szőlő dominál, amelyet enyhe, céklára jellemző földes jegyek tesznek még izgalmasabbá.
Hozzáadott cukor és mesterséges adalékanyagok nélkül, ez a prémium gyümölcslé tökéletes választás mindennapi frissítőként vagy akár különleges italok alapjaként. Kóstold meg a természet tisztaságát és élvezd a harmonikus, gazdag ízvilágot minden kortyban!
Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szőlő és cékla vegyszermentes termesztése nemcsak a fogyasztó egészségét, de környezetünk védelmét is elősegíti.
Felhasználási javaslat
Önmagában vagy gyümölcsfröccsként is egészséges felfrissülést nyújt.
Termékinformáció
- Hozzáadott cukor, tartósítószer, és adalékanyag mentes termék.
- 100%-os gyümölcs- és zöldséglé
- ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó frissen préselt gyümölcsből.
- Frissen préselt: A beszállított alapanyag átvételét követően megkezdik a gyümölcsfeldolgozás, a préselés, majd a pasztőrözés.
Vitamin100 ml termékben:
- C-vitamin (Aszkorbinsav): 20 mg (25%*)
- *NRV: Napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek esetén.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Termelői információ
1746-ban Hajósra érkezett, majd 1748-ban Császártöltésen telepedett le Koch József, aki a falut alapító 13 család egyike volt. Ő volt az első kereskedő a községben. Szőlőtermesztésbe és borászkodásba kezdett és ez tovább szállt apáról fiúra 10 generáción keresztül. A jelenlegi tulajdonos 1969-ben született, nagyapái és dédapái is szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkoztak, ezért már gyermekkorában megszerette a szőlőt, a löszfalba vájt pincék illatát és hangulatát.
Tárolás
Felbontás után hűtve (4-12°C) tárold és 2-3 napon belül fogyaszd el.
Forgalmazó
Koch Borászat Kft.
6445 Borota, V. kerület 5.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Kékszőlőlé | 90 % |
céklalé sűrítmény | 10 % |
c-vitamin |
Tápérték: 100 ml
Energia | 201.3 kJ/47.4 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 11.3 g |
amelyből cukor | 10.3 g |
Fehérje | 0.4 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | 0.3 g |