Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Koch Frissen préselt Irsai szőlőlé almával

330 ml
Termelői
589 Ft 1 784,85 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 499 Ft
Származási ország: Magyarország,

Gyümölcsleveink koronázatlan királynője ez az frissítő, vitaminoktól és antioxidánsoktól dús rostos üdítőital. 

Illatában a magyar keresztezésű, korai érésű Irsai Olivér szőlőfajta aromajegyei dominálnak. E szőlőfajta jellemzői a muskotályosság, és a körtés, bodzás, virágos, friss illatú jegyek. 

Az irsai-alma gyümölcslevünk által a bort, az alkoholt nem kedvelő fogyasztóink számára is elérhető e szőlőfajtának a megismerése, az élvezete.  A fajtát Kocsis Pál nemesítette a Csabagyöngye és a Pozsonyi fehér szőlőfajtából 1930-ban. Azóta is Magyarországon az egyik legkedveltebb fehér csemege- és borszőlőfajta. Az Irsai Olivér borászatunk legkorábban szüretelt tétele, melyet Summared és Gála almával párosítottunk. Ezáltal ez a gyümölcslé már augusztus folyamán elkészül a gyümölcslé üzemünkben. Így hoztuk hát létre a szortimentünk első tételét. 

Termékinformáció

  • Hozzáadott cukor, tartósítószer, és adalékanyag mentes termék.
  • 100%-os gyümölcslé pasztőrözött, frissen préselt gyümölcsből. 
  • Frissen préselt, tehát az alma és a szőlő átvételekor hidegen préselés után a 100%-os gyümölcslevet pasztőrözzük, majd letöltjük.

Termelői információ

1746-ban Hajósra érkezett, majd 1748-ban Császártöltésen telepedett le Koch József, aki a falut alapító 13 család egyike volt. Ő volt az első kereskedő a községben. Szőlőtermesztésbe és borászkodásba kezdett és ez tovább szállt apáról fiúra 10 generáción keresztül. A jelenlegi tulajdonos 1969-ben született, nagyapái és dédapái is szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkoztak, ezért már gyermekkorában megszerette a szőlőt, a löszfalba vájt pincék illatát és hangulatát.

Tárolás

Felbontás után hűtve (4-12°C) tárold és 2-3 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Koch Borászat Kft.
6445 Borota, V. kerület 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Irsai olivér szőlőlé
Almalé

Tápérték: 100 ml

Energia201.3 kJ/47.4 kcal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát11.4 g
amelyből cukor10.4 g
Fehérje0.3 g
0 g
Élelmi rost0.3 g