Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Vörös homár

Paperskin Norvég Lazacfilé natúr

kb. 280 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

Ez a termék a kiszállítása után átlagosan 4 napig fogyasztható, melyből legalább 1 napot garantálunk. Amennyiben mégsem lennél elégedett, visszatérítjük az árát.
Ments meg 2800 Ft-ért

kb

A kiszállított tömeg szerinti ár

További információ

 3304 Ft 11 799 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Norvégia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Vörös Homár Paperskin NORVÉG LAZAC FILÉ natúr

Norvég tengeri lazac

Miért a paperskin csomagolást válaszd?

A Paperskin csomagolás egy Magyarországon újszerű, eddig még nem használt környezetkímélő csomagolás technológia.

A vonzó megjelenésén felül, a legfőbb előnye, hogy legalább 70 százalékkal kevesebb műanyag felhasználás a műanyag tálcás technológiához képest.

Tökéletes vákuumcsomagolás, amely bizonyítottan hosszabb eltarthatóságot garantál a terméknek.

A termék hőkezelést igenyel!

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0 és +4 °C között. Ne fagyassza le a terméket.

Faj tudományos neve: Salmo salar

Az előállítás módja: Akvakultúrában tenyésztett


Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.

2040 Budaörs, Károly Király utca 145.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Lazac

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.