Ízmester
Ízmester BIO Egész feketebors
20 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A feketebors a legalapvetőbb fűszerünk. Aratás után még hosszú szárításnak vetik alá, hogy elnyerje az általunk ismert formáját. A bors csípőssége erős ízt ad az ételeknek. Az egész borsot elsősorban levesekhez és szószokhoz használjuk, mert a lassú főzés közben fokozatosan adja ki az aromáját. Ha nem főzés közben adagoljuk, akkor a karakteres ízét legjobban a durva, mozsaras őrléssel adja ki. A kész ételek tálalásánál elsősorban frissen őrölt borsot kínáljunk, pl. malomban.
Felhasználási javaslat
Kiválóan illik levesekhez, pácokhoz, húsokhoz, mártásokhoz.
Termelői információ
Kiváló minőségű alapanyagokból, szakemberek által összeállított fűszerkeverékeket és bizonyított beszállítóktól származó egyedi fűszereket kínál az Ízmester márka. A márka kínálatában emellett kiemelkedő minőségű, speciális receptúrájú mustárok, tormák, kedvelt salátaöntet porok és különleges, üveges zöldségtermékek találhatók meg. Célunk a lehető legmagasabb minőségű termékek kínálása, valamint a fűszerek valódi ízének és illatának megőrzése, amelyekkel pofonegyszerű az ínycsiklandó receptek megvalósítása az amatőr és a gyakorlott szakácsoknak egyaránt.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Lacikonyha Magyarország Kft.
1092. Budapest, Ráday utca 51.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Feketebors |
Tápérték: 100 g
Energia | 0 kJ/0 kCal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Mustár |