FRoSTA
FRoSTA Panírozott halfilé medvehagymával
240 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
FRoSTA Panírozott halfilé medvehagymával
Igazi ízélmény az alaszkai tőkehalfilé és a medvehagyma ropogós kettőse. Legyen mindig a hűtőjében!
Termelői információ
Fontos számukra, hogy a FRoSTA nevét a természetes alapanyagokból álló finom ételekkel kapcsolják össze. Éppen ezért a FRosTA kidolgozta , majd megvalósította a 100% természetes íz programot, hiszen a FRoSTA-nál minden természetes.
A FRoSTA száműzte az adalékanyagokat. Mesterséges ízfokozót, színezéket, aromát nem használ. Csak természetes alapanyagokat.
NINCS TRÜKK, NINCS TITOK.
Elkészítés
Sütőben
Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra, majd helyezze bele a fagyasztott halfiléket egy tepsibe. Körülbelül 17 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 14 percig).
Serpenyőben
Közepes méretű serpenyőben forrósítson fel 200 ml olajat. A fagyasztott tőkehalat közepes tűzön időnként átforgatva 8-10 percig süsse.
A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C alatti hőmérsékleten tárolva a csomagolás oldalán jelzett hónap végéig.
Forgalmazó
Frosta Tiefkühlkost GmbH & FRoSTA AG.
Am Lunedeich 116
27572 Bremerhaven
Németország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Alaszkai tőkehal filé | 62 % |
panírmorzsa búzaliszt | 14 % |
Napraforgó olaj | |
Ivóvíz | |
búza liszt | |
Burgonyakeményítő | |
Étkezési só |
Tápérték: 100 g
Energia | 845 kJ/202 kCal |
Zsír | 9.6 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.1 g |
Szénhidrát | 16.1 g |
amelyből cukor | 0.3 g |
Fehérje | 12.4 g |
Só | 1 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Hal |
Nyomokban tartalmazhat: |
Rákfélék |
Tojás |
Szójabab |
Tej |
Zeller |
Mustár |
Puhatestűek |