Alnatura
Alnatura BIO lenmag kenyér
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura lenmag kenyér
Ebben a friss, magas rosttartalmú kenyérben a teljes kiőrlésű rozsliszt és a lenmag biztosítja a magos, diós ízt. Az Alnatura lenmag kenyér remekül illik a túróhoz, vegán krémekhez vagy különböző sajtokhoz. Mivel a kenyér már elővágott, szeletekben könnyen adagolható. Ha úgy tetszik, enyhén megpiríthatod a kenyérpirítóban. Az Alnatura lenmag kenyér összetevői biogazdálkodásból származnak.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Darmstadt,
Németország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Rozsliszt | 55 % |
víz | |
Lenmag | 6 % |
Tengeri só | |
Élesztő |
Tápérték: 100 g
Energia | 830 kJ/197 kCal |
Zsír | 3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.4 g |
Szénhidrát | 32.5 g |
amelyből cukor | 2.9 g |
Fehérje | 5.4 g |
Só | 1.1 g |
Élelmi rost | 9.3 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Szezámmag |