
Alnatura
Alnatura BIO Fagyasztott áfonya
300 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Az áfonya egy igazi szuperétel: lassítja az öregedést, erősíti az immunrendszert, ráadásul zsírbontóként is működik. Rendkívül ízletes és egészséges gyümölcs, mely hatalmas tápértékkel bír, és minden más gyümölcsnél vagy zöldségnél erősebb és hatékonyabb antioxidánsokat tartalmaz.
Felhasználás
Gyümölcsbornak, likőrnek, szörpnek vagy teának elkészítve is nagyon jó vagy akár csak magában fogyasztva. Magas pektintartalmú gyümölcs, jó lekvár alapanyag, alacsonyabb pektintartalmú gyümölcsökből készülő híg lekvár természetes módon sűríthető vele.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
- 18 ° C-on tárolandó.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Áfonya |
Tápérték: 100 g
Energia | 165 kJ/39 kCal |
Zsír | 0.1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 7.4 g |
amelyből cukor | 7.4 g |
Fehérje | 0.6 g |
Só | 0.03 g |
Élelmi rost | 43.892 g |