On Natural szilvalekvár

Ez a termék már nincs az ajánlatunkban.
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

On Natural szilvalekvár

A zamatos, húsos, lédús szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, ám vitaminokban, ásványokban és más összetevőkben gazdag, amik hozzájárulnak az ideális egészség fenntartásához. Lekvárként gombócokba töltve, illetve különböző édességek elkészítéséhez ajánlatos felhasználni.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Vratn%C3%A9%20lahve/K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s.JPG

Juttasd vissza a csomagolást a futárhoz mosva és a fedéllel együtt. Ez megkönnyíti számunkra a szállítást és az újratöltést. Köszönjük.

Termelői információ

Az On Natural termékcsalád abban különbözik a kereskedelmi forgalomban kapható hasonló termékektől, hogy sem tartósítószert, sem ízfokozó mesterséges anyagokat nem tartalmaz, így azok a partnerek, akik minőségi italokkal szeretnék kiszolgálni vendégeiket, remélhetőleg hosszú távon válnak elégedett vásárlóinkká. Ezen felül igyekszünk a természetre odafigyelni azzal is, hogy visszaváltható csomagolást használunk és marketing anyagaink nagy részét igyekszünk újrahasznosított papírra nyomni.

Az On Natural termékcsalád egyes elemei a kor kihívásának megfelelően elérhetőek fogyókúrázók, diabéteszesek és reform táplálkozók számára is – monoszacharidos termékpalettánk által.

Kiknek ajánljuk termékeinket?

MIndekinek, akinek fontos, hogy mind saját maga mind a családja egészséges és finom élelmiszereket fogyasszon. Mindezek mellett szállodáknak, kávézóknak, éttermeknek, mixer iskoláknak de helyet kaphat wellness központok vagy cukrászdák kínálatában.

Tárolás

Tárolás szobahőmérsékleten. Felbontás után hűtőben tárolandó.

Forgalmazó

BEOK 2010 Kft.
1074 Budapest, Csengery u. 5. fsz. 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.