Babyzoo

Babyzoo hintőpor

100 g
999 Ft 9 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Aloe vera tartalmának köszönhetően száraz és érzékeny bőrre is ajánlott bőrnyugtató hatású baba hintőpor. Ápolja és szárazon tartja a baba bőrét, segíthet megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Frissíti és nyugtatja a bőrt. Kellemes, száraz érzetet biztosít. Javasoljuk minden fürdetés és tisztába tétel után a kipirosodásra hajlamos hajlatok ápolására.

Használat

Nyomjuk le a kupak tetejét a nyíllal megjelölt helyen. A hintőport szórjuk a tenyerünkbe, és így juttassuk azt a baba bőrére.

A márkáról

A Letícia Herba kft 2004-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú kis családi vállalkozás. A Babyzoot 2014-ben két baráti házaspár álmodta meg azzal a vággyal, hogy természetes és minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínáljon a tudatos anyukáknak. A főszereplő kisállatok révén pedig szerethető köntösben kívánják emlékezetessé, mosolygóssá tenni a babák mindennapjait is.


Biztonsági figyelmeztetés

Kerüljük el, hogy a baba a port belélegezze, vagy a szájába, orrába, szemébe jusson! Használat után zárd vissza a kupakot, és tartsd a gyerekektől távol! A terméket csak külsőleg használd!

Tárolás

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, 5-25°C között. Felbontástól számított 12 hónapig őrzi meg minőségét.

Forgalmazó

Letícia Herba Kft.
1112 Budapest Keserűfű u. 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

talc
aloe
aloe barbadensis leaf extract
aqua
parfum
benzyl alcohol
dehydroacetic acid