Galbani

Galbani Gorgonzola Cremoso zsíros lágy sajt

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

1 649 Ft 10 993 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Gorgonzola Cremoso egy DOP (azaz oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező) olasz sajt, mely a Galbani hagyományoknak és tapasztalatoknak megfelelőn készül. Enyhén kékpenészes, közepesen érlelt, nagyon krémes és könnyen kenhető sajt. A Cremoso olyan pasztőrözött tehéntej felhasználásával készül, amely a gorgonzola készítését is ellenőrző hatóság által felügyelt területről származik.

A sajt karakterét és krémes ízét különösen a kéksajtok kedvelői értékelik majd. A visszazárható csomagolásnak köszönhetően a Cremoso, a felbontás után könnyen tárolható hűtőben, anélkül hogy vesztene zamatából. Fogyaszd egy szelet kenyérrel, vagy salátákban, pizzán, tésztaételekben vagy csőben sütött zöldségre helyezve. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Termelői információ

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

GALBANI CORTEOLONA
S.p.A E. Galbani , Via dei Caduti 15/17, 27014 Corteolona (PV), Olaszország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tej
Étkezési só
oltóenzim

Tápérték: 100 g

Energia1339 kJ/293 kCal
Zsír27 g
amelyből telített zsírsavak18.8 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje19 g
1.4 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.