Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Etyektej Joghurt áfonyás

250 g
359 Ft 1 436 Ft/kg
Ár Prémium tagoknak: 305 Ft
Származási ország: Magyarország,

Természetes összetevőkből készült áfonya ízű joghurt, magyar termelőtől. A joghurtok nemcsak finomak és egészségesek, hanem pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre és fertőzéses megbetegedések megelőzésében is segítenek. Sűrű, tartalmas ízű,  kellően savanyú joghurt

A friss, magas zsírtartalmú minőségi tej az alapja egy kellően krémes, sűrű joghurt elkészítésének. A tejet hosszú főzés után felforralják, majd visszahűtik. Élő joghurtkultúrával oltják. Nem csak nagyon finom, de kalciumban, fehérjében és B-vitaminban is gazdag. Főzelékek, krémlevesek és desszertek méltó alapanyaga.

Az Etyektej a termékeik teljes élettartamát –  Magyarországon szinte egyedülállóan – saját maga tartja a kezében, beleértve a nyersanyagok előállítását, a gyártást és az értékesítést is. Ebből kifolyólag minden részfolyamatot ellenőrizni tudnak annak érdekében, hogy az elérhető legmagasabb minőséget tehessék le vevőik asztalára .

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
Budapest, Nádor u. 11, 1051


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.