Panarini

PANARINI Tokhalfilé melegen füstölt, szeletelt

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG

1 799 Ft 17 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

PANARINI TOKEHALFILÉ MELEGEN FÜSTÖLT, SZELETELT 100g

Tokhalfilé melegen füstölt, szeletelt egy olyan haltermék, amely a tokhalfilé hagyományos füstölési eljárással való előkészítésén alapul. Ez a módszer lehetővé teszi a hal finom ízének és textúrájának megőrzését, miközben hozzáadja a füst karakterét.

A szeletelt tokhalfilé melegen füstölése lehetővé teszi a termék könnyű fogyasztását és felhasználását. Gyakran használják hidegtálakon, szendvicseken vagy salátákban. Az ízét általában enyhén füstösnek és gazdagnak írják le.

Termelői információ

A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. A halhús fehérje tartalma magas és teljes értékű, szénhidrát tartalma alacsony, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, esszenciális zsírsavai (Omega 3-6-9) pedig jó hatással vannak ér- és szívrendszerünkre, ezeket szervezetünk magától nem is tudja előállítani, csak külső forrásból tudjuk bevinni. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó. 

Forgalmazó

Panarini Hungária Kft.
8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 14 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

tokhalfilé
Páclé
Ivóvíz
Étkezési só
Vöröshagyma
Fokhagymapor
Feketebors
tárkony
Bükkfaforgács füst

Tápérték: 100 g

Energia498 kJ/119 kCal
Zsír4.4 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor0.6 g
Fehérje19 g
2.2 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.