Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Panarini

PANARINI Ponty szelet (kb. 4-5 db)

kb. 0,69 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

Ez a termék a kiszállítása után átlagosan 2 napig fogyasztható, melyből legalább 1 napot garantálunk. Amennyiben mégsem lennél elégedett, visszatérítjük az árát.
Ments meg 2180 Ft-ért

kb

A kiszállított tömeg szerinti ár

További információ

 3633 Ft 5299 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1 000+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

PANARINI Ponty szelet

A ponty nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb hazai halfajok közé, hiszen a halászlé fő hozzávalója, mely nélkül sok családnál elképzelhetetlen lenne a karácsonyi menü. Halászlébe főzve, sütve, párolva, rántva, irdalt filéként (így a szálkák sem vagy csak kevésbé okoznak gondot) ajánlott fogyasztani.

Termékinformáció

A termékfotó csak illusztráció, nem tudunk pontos információval szolgálni a csomagban található darabszámról.

Ponty szelet recept:

  1. A ponty szeleteket megmossuk, leszárítjuk és alaposan megsózzuk. Egy nagyobb serpenyőben nem túl sok olajat hevítünk.
  2. Paprikás lisztet készítünk, ebben forgatjuk meg a halszeleteket, majd forró olajban mindkét oldalukat jól átsütjük. Egy tálcán pihentetjük és kihűtjük.
  3. Miközben sül a hal, elkészítjük a páclevet. A vöröshagymát karikákra vágjuk, hozzádaraboljuk a fokhagymát is. Beledobjuk a babérleveleket, a cukrot, a sót, és az egészet felöntjük vízzel. Ecettel ízesítjük, fűszerezzük egész borssal és szegfűborssal, és felforraljuk.
  4. Nagyobb tálba szedjük a kisült halszeleteket, annyi ecetes-fűszeres forró levet merünk rá, hogy ellepje, és ebben 2-3 napig állni hagyjuk, hogy teljesen átpácolódjon.

Jó étvágyat!

Termelői információ

A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék. 

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó. A termék kizárólag hőkezelés után fogyasztható.

Faj tudományos neve: Cyprinus carpio

Az előállítás módja: akvakultúrában tenyésztett

Forgalmazó

Panarini Hungária Kft.

8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

ponty patkó

Tápérték: 100 g

Energia762 kJ/183 kCal
Zsír13.2 g
amelyből telített zsírsavak3.4 g
Szénhidrát0.2 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje16 g
0.13 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.