Széles hús

Bio Sertés Zsírszalonna kocka

kb. 460 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

BIO

kb

 1 555 Ft 3 399 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

700+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Bio sertés zsírszalonna (kocka).

Termelői információ

Vállalkozásuk családi vállalkozásként, 1990-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy kielégítse a minőségi tőkehúsok és készítmények iránt érdeklődők minden igényét.

Termékeik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

 A bio sertéstenyésztésnél nem használunk semmiféle állati eredetű fehérjét, genetikailag módosított növényeket (GMO), nem keverünk a takarmányba állatgyógyászati készítményeket. Kizárólag a saját bio gazdaságunkból származó takarmányt etetünk az állatokkal. Az ökológiai sertéstenyésztésünkben nem kezeljük rutinszerűen antibiotikumokkal a sertéseket, nem kapnak hormonokat a gyorsabb gyarapodás érdekében, és etológiai igényeiknek megfelelő tartási körülményeket biztosítunk számukra az állat-jóllét elveit szem előtt tartva. 

Emellett olyan termelőktől származó húsok érhetőek el náluk, amelyek származása, tartási körülményei, táplálkozásuk ismertek előttük, ezáltal jobb minőségű és beltartalmú húsok kerülhetnek a nálunk vásárló családok asztalára! 

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0-4°C között.

Forgalmazó

Széles Húsüzlet Kft
9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Bio sertés zsírszalonna