Jókenyér

JÓkenyér Zsemlemorzsa

500 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 18 NAPIG

999 Ft 1 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A JÓkenyér zsemlemorzsák a tőlünk megszokott magas minőségű, 100%-ban természetes, adalékanyagoktól és színezéktől mentes alapanyagokból készülnek saját üzemünkben. Az igazán roppanós bundákhoz, finom töltelékekhez és aranyló gombócokhoz, édességekhez egyaránt ajánljuk az eredeti és teljes kiőrlésű változatot is, hogy velük még finomabbak lehessenek a családi receptek.

Termelői információ

A JÓkenyér családi vállalkozásként indult és 27 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, kovászos, adalékmentes pékáru. Kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék a kenyereiket és pékáruikat. Vallják, hogy ami a jó kenyérhez kell, az a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat.  A mai napig azzal a kovásszal dolgoznak, amit közel 30 éve Baden-Badenből hoztak haza azzal a céllal, hogy megteremtik Magyarországon a világörökség részét képző német „Brotkultur” alapjait.  A JÓkenyérnél a hagyományos búzakovász mellett rozskovászt és teljes kiőrlésű búzából és rozsből készült kovászt is használnak, amihez a gabonát saját malmukban, frissen őrlik. Ez biztosítja kenyereik frissességét és ízét.

 

Tárolás

18°C körüli hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Ludwig és Mentesi Kft.
Pilisszentiván, Erzsébet Ipari Park, 4., 2084


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 18 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Búzaliszt
Ivóvíz
Tengeri só
Élesztő

Tápérték: 100 g

Energia1488 kJ/35 kCal
Zsír1.1 g
amelyből telített zsírsavak0.7 g
Szénhidrát72.7 g
amelyből cukor2 g
Fehérje12.4 g
2 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás
Földimogyoró
Szójabab
Tej
Diófélék
Zeller
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.