Sajnos egy kisebb technikai hiba miatt az automatikus e-mailek nem küldi ki a rendszerünk. - Gőzerővel dolgozunk a hiba elhárításán! Ha esetleg frissen regisztráltál, kérjük jelezd ügyfélszolgálatunknak akár a chaten is és segítünk! :)

OnNatural cékla lé

330 ml
999 Ft 3 027,27 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

OnNatural cékla lé

Céklalé Egy bíbor koktél az egészségért! A cékla jellegzetes színét adó antociánok erős antioxidáns hatásukkal őrzik egészségedet ebben az organikus OnNatural koktélban. Hozzáadott színezék, tartósítószer vagy károsanyag nélkül. Csak a friss zöldségek és gyümölcsök íze, pont úgy, ahogy azt a természet megalkotta.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Organikusan előállított, kizárólag természetes anyagokból készült italaikat ihatod önmagukban vagy felhasználhatod koktélok, kávék, smoothie-k, fagyik és desszertek készítéséhez is. A tisztaság, egészség- és környezettudatosság jegyében készült mindegyik organikus ital, szirup, szörp és növényi ital, így nem tartalmaznak mesterséges anyagokat és tartósítószereket. Emellett glutén- és laktózmentesek, így a speciális étrendet követő vendégek számára is megfelelőek.

Tárolás

Tárolási hőmérséklet 25 fok alatt.

Forgalmazó

Beok Kft
3396 Kerecsend Gárdonyi Géza 73


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

pasztőrözött:összetevők:cékla,szeder,alma,víz

Tápérték: 100 g

Energiatartalom31.8 kJ/ kcal
Zsír0.84 g
ebből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát6.16 g
ebből cukor0 g
Fehérje0.92 g
0 g
Élelmi rost g