Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Öreg Dry Gin 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
13 900 Ft 19 857,14 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 11 809 Ft
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott. Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,

Színváltó gin, tizennégyféle alapanyag

A végleteket a nősziromgyökér, bors és homoktövis tartja egyensúlyban, a citrusos ízek pedig felpezsdítik az italt.

Öreg Dry Gin 40%-os alkoholtartalommal

Az Öreg Gin komplex ízét az évszakok ciklusa ihlette; a bodzavirág és a levendula felidézi a szikrázó nyarakat, míg a fenyő és a narancs felidézi a fagyos teleket. Az ital lecsengését egyensúlyban tartja az orris gyökér, bors és homoktövis, míg a citrus ízek frissítik az utóízt. Az évszakok változását a gin különleges színe is mutatja, mely a thai pillangó borsó virága miatt kék színű, s citromsavval érintkezve rózsaszín árnyalatúvá változik.

Termékinformáció

Fogyasztása hűtve ajánlott.

Termelői információ

Balázs Budapestről érkezett Londonba, séfkésekkel, fakanállal és körülbelül három angol szóval. Miután egy évtizede ízekkel játszott a West End-i konyhában, Balázs a House of Frontba költözött, hogy csapata élére álljon. Megmagyarázhatatlanul, rövid idő elteltével úgy döntött, hogy visszatér a kísérletezéshez, és másnak hagyta a nyilvánossággal való foglalkozást! Majd összeállt 3 másik Londonban megismerkedett remek emberrel és azóta is együtt dolgoznak.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen. 

Forgalmazó

Pocketful of Stones
Cornwall, UK


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.