Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
-13 %

NPK Beef Fitness darált marhahús

kb 0,54 kg
Termelői
Akció vége: 20. 6.
kb 2 429,91 Ft 4 490 Ft/kg5 199 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

NPK Beef Fitness darált marhahús

Eat Better Beef.
Az az idő, ami szórakozással és kiváló ételek elfogyasztásával telik egy jó társaságban, talán az egyik legértékesebb az életünkben. Amit az NPK Charolais képvisel a piacon, az egy új dimenziót teremt a magyar gasztronomia számára.  Ami annyit jelent, hogy egyszerre valósul meg az az ideális helyzet, amikor egy termelő, ökológiai körülmények között, felnevel és vágásra felkészít egy állatot, majd a legmagasabb szaktudással előkészíti azt,konyhai felhasználásra. 

Termékleírás
A testépítés és az élsport proteinbombája. Rendkívül alacsony zsír, és nullához közelítő szénhidrát tartalma miatt teljesen biztos, hogy bármilyen versenydiétába beépíthető. 

  • rendkívül sovány hús
  • max 2-3% zsírtartalom
  • sokszínű felhasználás
  • ízletes,zamatos

Termelői információ
Két barát 2009-ben hozta az első Charolais tenyészállatokat, azóta közel 100 darab került Franciaországból a tenyészetükbe. Az egészséges táplálkozás szerepe nagyon fontos, így organikus körülmények között nevelik az állatokat. Figyelembe véve a gasztronómia, élvezeti szempontokat, legtöbb hústermékük érlelt hús formájában elérhető. "Csak olyan terméket kínálunk, amit mi is szívesen fogyasztunk!" Céljuk, hogy Magyarországon az emberek kiemelkedő értékként azonosítsák a marhahús fogyasztását.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 1 -3 °C között.

Forgalmazó
NPK Charolles Szociális Szövetkezet,
7721 Pécsvárad, Szilágypuszta 50.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.