Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

NPK Beef Rostélyos

kb 450 g
Elfogyott, pénteken várható.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

NPK Beef Rostélyos

Eat Better Beef.
Az az idő, ami szórakozással és kiváló ételek elfogyasztásával telik egy jó társaságban, talán az egyik legértékesebb az életünkben. Amit az NPK Charolais képvisel a piacon, az egy új dimenziót teremt a magyar gasztronomia számára.  Ami annyit jelent, hogy egyszerre valósul meg az az ideális helyzet, amikor egy termelő, ökológiai körülmények között, felnevel és vágásra felkészít egy állatot, majd a legmagasabb szaktudással előkészíti azt,konyhai felhasználásra. 

Termékleírás
Nyaktól a hát középső részéig, a marha bordájának gerinc felöli, húsos része, Charolais marhából. Jellegzetessége hogy a közepén van egy szép darab faggyú, ami a marha két izmát választja el. Zsírossága miatt az egyik legintenzívebb ízű marhahús. 6 hétig érlelik.

A hús érésének időtartama függ az állat nemétől, korától és fajtájától. Minél tovább lóg a hús, annál intenzívebb az íze!

Felhasználási javaslat: 

  • Serpenyőben süssük, a tűzhelyet a legmagasabb hőfokra állítva.
  • A serpenyőbe nem kell zsiradékot tenni, hanem a hús felületét kenjünk be.
  • Oldalanként 1-1 perc sütésidő alatt kéreg képződik, mely a nedvességet benntartja a húsban. 
  • A második 1 percnél már alacsonyabb hőfokra kell állítani a főzőlapot, mert az úgynevezett kérgesítéshez még elég meleg lesz a serpenyő, de a következő lépéshez is lesz ideje visszahűlni.
  • Ha letelt a második 1 perc is, alacsonyabb hőfokon süssük tovább a steaket, amíg nekünk szimpatikus.

Termelői információ
Két barát 2009-ben hozta az első Charolais tenyészállatokat, azóta közel 100 darab került Franciaországból a tenyészetükbe. Az egészséges táplálkozás szerepe nagyon fontos, így organikus körülmények között nevelik az állatokat. Figyelembe véve a gasztronómia, élvezeti szempontokat, legtöbb hústermékük érlelt hús formájában elérhető. "Csak olyan terméket kínálunk, amit mi is szívesen fogyasztunk!" Céljuk, hogy Magyarországon az emberek kiemelkedő értékként azonosítsák a marhahús fogyasztását.

Tárolás
Hűtve tárolandó, 1 -3 °C között.

Forgalmazó
NPK Charolles Szociális Szövetkezet,
7721 Pécsvárad, Szilágypuszta 50.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.