Karamalz

Karamalz Malátaital (natúr)

330 ml
299 Ft 906 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Karamalz, Malátaital natúr

A Karamalz egy természetes alapanyagokból készült, alkoholmentes, malátatartalmú, üdítőital különlegesség, mely vitaminokat, ásványi anyagokat (kálium, kalcium, magnézium), nyomelemeket (cink) tartalmaz. Fő alkotóeleme a maláta, mely egyike azon tápanyagforrásoknak, melyek szervezetünk növekedéséhez és kiegyensúlyozott működéséhez szükségesek. A sporthoz és a teljesítőképességhez gyorsan hasznosuló energiát ad egészséges szénhidrátokat tartalmaz nyomelemekben gazdag, alacsony kalória tartalmú. A szellemi frissesség biztosításához segíti a koncentráló és reakciós képességet növeli a stressz tűrőképességet hozzájárul a szervezet energia és tápanyag ellátásához.

Termékinformáció

A terméket minden egészségesen felfrissülni vágyó tudatosan vásárló fogyasztónak ajánljuk. A mindennapi környezeti ártalmaknak kitett szervezetnek fokozottan szüksége van, hogy ellenáljon az öt érő káros hatásoknak. 

Termelői információ

1955-ben a Henninger sörgyárban elkészült az első malátasör, amely „Henninger Karamel erő sör” néven került forgalomba. Először a klasszikus Steinie –( Stubbinak becézett) malátasörös üveg vált ismerté Frankfurt környékén. A receptúra változtatása után a termék új, rövidített „ Karamel erő sör” néven került forgalomba. Ekkor született meg a „Karamalz” márkanév. A frankfurti régió mellett rövidesen dél Németországban, Bajorországban is árusítani kezdték és ezzel a „Karamalz az egész család itala” szlogennel igazi sláger termékké lett Németország déli régiójában is.

Tárolás

Ne tedd ki közvetlen napfénynek. Tartsd hűvös, száraz helyen.

Forgalmazó

Privatbrauerei Eichbaum GmbH & Co. KG
68167 Mannheim, Käfertalerstraße 170


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Árpamaláta7 %
glükóz-fruktózszörp
szénsav
komlókivonat

Tápérték: 100 g

Energia184 kJ/44 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát10.5 g
amelyből cukor8 g
Fehérje0.4 g
0.01 g
Élelmi rost0 g