Slide 1 of 2

Auga Bio Vegán 3Féle Lencse Krémleves

400 g
899 Ft 2 247,5 Ft/kg
Származási ország: Litvánia,

Auga Bio Vegán 3Féle Lencse Krémleves

Ezt a lencselevest háromféle típusú lencséből főzik - zöld, piros és barna -, amelyek mindegyike eltérő textúrát és tápértéket ad.

A leves innovatív, könnyű tasakba van csomagolva. Bebizonyosodott, hogy ennek a tasaknak a szén-dioxid-kibocsátása lényegesen kevesebb a termék életciklusa során, mint egy hasonló méretű üvegedénynek.

Az Auga termékek BIO, Vegán, Gluténmentes tanúsítvánnyal rendelkeznek. Hozzáadott mesterséges tartósítószert, színezéket és adalékanyagot nem tartalmaznak. ÖKO, környezetbarát lebomló csomagolásban kaphatók.

Termékinformáció
Fogyasztásra kész. Fogyasztás előtt felmelegítendő, mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben.

Auga és a környezet
Az Auga csoport elkötelezett a fenntartható gazdálkodás és az ökológiai élelmiszertermelés iránt. Számukra ez a cselekedeteik összehangolását jelenti. A fenntarthatósági elveknek a napi tevékenységeikbe történő bevezetésével, új technológiák segítségével, megszerezik a legfontosabb tudást és tapasztalatot. Tevékenységeikkel hozzájárulnak az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak eléréséhez, amelyek összhangban állnak az Auga elképzelésével és értékeivel.

Az Auga csoport fenntartható ökológiai gazdálkodásról alkotott elképzelése az, hogy a min-till technológiát alkalmazza, és a szükséges gépeket használja megművelt földjeiken. Traktorokat és más járműveinket az integrált gazdaságaikból összegyűjtött szerves hulladékból előállított biogázzal üzemeltetik. Valamint ki szeretnének fejleszteni egy zárt hurkú gazdálkodási modellt, amely hatékonyan használja ki a szinergiákat a mezőgazdaság különböző ágazatai között. 

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó
AUGA group,
Litvánia, LT-08130 Vilnius
Konstitucijos av. 21 C


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

ivóvíz, bio lencseválogatás * 12%( zöld,piros, barna lencse), sárgarépa*, burgonya *, bio fűszerek*, bio rizsliszt*, paprika*, bio repceolaj*, tengeri só. *- Az összetevők ökológiai gazdaságból származnak. *

Tápérték: 100 g

Energiatartalom262 kJ/63 kcal
Zsír1.8 g
ebből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát6.1 g
ebből cukor2.6 g
Fehérje1 g
0.7 g
Élelmi rost1.2 g