Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Maszlik hőkezelt friss tej

1 l
449 Ft 449 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 379 Ft
Származási ország: Magyarország,

Hőkezelt teljes tej (3,5-4,2%-os zsírtartalommal).

A Középső-Cserhát szelíd lankáin, a palóc föld szélén, a Szente patak völgyében helyezkedik el a Maszlik családi gazdaság. A gyártó mezőgazdasági vállalkozását 1991-ben növénytermesztéssel kezdte, majd pár évvel később állattenyésztéssel bővítette. A családi vállalkozásban 80 tehenet fejnek, az időjárástól és a takarmányozástól függően napi 1500-2000 liter tejet termelnek. A gyártó nem akart tömegtermelésbe fogni, inkább a kevesebb darabszámú, de minőségi tejtermékek készítése mellett kötelezte el magát. Éveken át fő profilja a tejtermelés volt, majd 2007-ben elindította tejes autóját, amellyel Szente környékén közvetlenül értékesíti termékeit. A gazdaság legfontosabb célja, hogy a teljes termelési folyamatot kézben tartva „a földtől az asztalig” mindent ők maguk termeljenek.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 2-5°C fok között.

Gyártó

Maszlik Családi Gazdaság
2655 Szente, 036 hrsz.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia166 kJ/166 kcal
Zsír3.5 g
amelyből telített zsírsavak2.5 g
Szénhidrát4.7 g
amelyből cukor4.7 g
Fehérje3.25 g
0.1 g
Élelmi rost0 g