Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Bányai kávékapszula

20 db
2 520 Ft 126 Ft/db
Származási ország: Costa Rica,

Lucky Cap Bányai kávékapszula Nespresso kompatibilis 20 db. Nettó tömeg: 156,5g

A Bányai kávét nem csak magunk pörköljük, hanem magunk is termeljük Bányai László barátunkkal a Costa Rica-i Lourdesben. Egy elegáns pörkölési profilt választottunk hozzá, hogy megőrizzük a gyümölcsös jegyeit, de ne a savak domináljanak. Bátran ajánljuk espressoként és tejes italokban egyaránt.

Termelői információ

A Bányai László, magyar származású farmer, Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényéről származik, ahol a termesztést és a feldolgozást a Lucky Cap tulajdonosával, Tóth Sándorral közösen végzik. Bányai László a növénytermesztésért, Tóth Sándor pedig a szüretért, a feldolgozási folyamatokért felel.

A tengerszint feletti 1.450 – 1.550 méter magasan található finca-n (a 20 hektárnál kisebb ültetvények elnevezése) 90%-ban Caturra és Catuai fajták találhatók, ez a tételünk is ebből származik.

A feldolgozás a Costa Rica-ra leginkább jellemző, úgynevezett „Honey” eljárással készült, ami annyit takar, hogy a kézzel szedett kávégyümölcsöt hántoltuk, majd a babokat körbevevő édes, mézes réteggel együtt szárítottuk meg.

Tárolás

Szobahőmérsékleten, legjobb tárolási hőmérséklet: 10-25 Celsius fok között.

Forgalmazó

Caffé dal' 1927 Kft.  
Magyarország, 7100, Szekszárd, Bátaszéki út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kávé
Koffein