Organic Kingdom

Hazai BIO Organic Kingdom hámozott leveszöldség válogatás , csomagolt

0,7 kg
BIOTermelői
2 390 Ft 3 414 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bio sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, vöröshagymát és burgonyát tartalmazó leveszöldség csomag.

Tökéletes választás zöldség- vagy húslevesbe.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

Az Organic Kingdom biogazdaság Kölcsében, a szatmári régió szívében található, egy érintetlen, kevésbé felfedezett természeti környezetben. A szatmári régiót gyakran Magyarország "gyümölcsöskertjeként" emlegetik, híres almáról, szilváról, dióról és meggyről. A környéken található természetvédelmi területek ideálisak a biogazdálkodás számára.

A vállalkozás kezdetei 1997-re nyúlnak vissza, amikor családi gazdaságként kezdtek zöldségeket termelni. Az egy hektáros terület hamar bővült, ma már 50 hektáron termelnek zöldséget és gyümölcsöt. 2003-ban építettek egy 600 tonna kapacitású hűtőházat és csomagolót.

2004-ben váltottak ökológiai termesztésre, és azóta nem használnak műtrágyákat, szintetikus növényvédő- és gyomírtószereket. Környezettudatosságuk és a természeti környezetük megóvása kiemelt fontosságú számukra.

2005 óta exportálnak az Európai Unió országaiba és Izraelbe, valamint jelen vannak a hazai piacon is. Az Organic Kingdom Kft-t 2008-ban alapították ökológiai zöldség- és gyümölcsforgalmazásra, feldolgozásra és exportra. Kezdettől fogva hosszú távú együttműködést kínálnak helybeli biotermesztőknek.

Tárolás

Hűtve, 2 és 4°C között tárolandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest, Nádor u. 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.