Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Farm Prémium Mélyalmos Tojás M-L

10 db
579 Ft 57,9 Ft/db
Származási ország: EU,

Állatbarát magyar tojás, A osztály, M-L méret 

Termékinformáció

A mélyalmos tartásmódban a tyúkok nem ketrecekben élnek, hanem az egész istálló területén szabadon mozoghatnak, kapirgálhatnak. A tojásokat külön erre a célra kialakított fészkekben tojják meg.

A tojásokon levő kód ha 2-es számmal kezdődik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az a tojás állatbarát tartásmódból származik.

Termelői információ

A Biolla Kft. küldetésének tekinti a Föld, a környezet és az egészség védelmét. Az általuk alkalmazott módszerek a természet törvényeivel mindenkor harmonizálnak, elutasítanak minden természetet pusztító eljárást. Ezeknek a gondolatoknak a jegyében termelik a bio tojást. Legfőbb jellemzője, hogy ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, mely az Európai Unió biológiai tojástermelésre vonatkozó előírásainak teljes mértékben megfelel. A tyúkokat nem zárják ketrecbe – így is csökkentve mozgásterüket - hanem az istálló területén, valamint az istállókat mindkét oldalról körülvevő szép zöld füves legelőkön, szabadon mozoghatnak.

Tárolás

Javaslat: vásárlás után hűtve tárolni

Gyártó címe

Farm Tojás Kft.
9028 Győr, Tárogató út 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.