-25 %

Persil DISCS 4in1 Mosókapszula - Malodor

22 db
Akció vége: 27. 10.
2 249 Ft 102,23 Ft/db2 999 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Persil Against Bad Odors - Új Persil a kellemetlen szagok ellen, szagsemlegesító technológiával. Előre adagolt mosószer koncentrátum gépi mosáshoz színes ruhadarabokhoz.
 

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha bőrre kerül, le kell mosni bő vízzel. Szembe kerülés esetén ajánlatos a több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. Lenyelése esetén a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal fordulj toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A kiürült csomagolási hulladék az újrahasznosítási rendszerbe bevonható.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

15-30% nemionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok
5-15% szappan <5% foszfonát Enzimek Illatanyagok (citronellol, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, linalool)