Intézd holnapra a nagy bevásárlást! Október 23-án pénteken nem szállítunk, de csütörtökön este 22 óráig visszük a friss kenyeret és más élelmiszereket. Válassz szállítási időt csütörtökre!

-18 %

Danone Actimel zsírszegény, élőflórás, gránátalma -maca-áfonya joghurtital

400 g
Akció vége: 27. 10.
449 Ft 1 122,5 Ft/kg549 Ft
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Egy palack Actimel a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó. A tejben természetesen előforduló cukrot (tejcukrot) tartalmaz, ahogy az összes natúr tejalapú- és joghurtital. Zsírszegény, élőflórás, natúr joghurtital B6- és D-vitaminnal.

A Danone Csoport első hazai tejipari együttműködése az akkori BTV-vel (Budapesti Tejipari Vállalat) 1991-ben valósult meg, így a cég egyes termékei a magyar hűtők polcain is megjelentek. Ezután már nem volt megállás, és 1996-ban létrejött a Danone hazai vállalata. Napjainkban a Danone logókkal ellátott termékeket szinte mindenki ismeri és szereti. Ki ne ismerné az Activiát, az Actimelt, az Oikost, a Danone-t vagy éppen a Danette desszerteket?

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizze az allergén összetevőket a termék csomagolásán.