Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Villányi Vad

Villányi vad-őz pörkölthús előhűtött

kb. 0,51 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

Ez a termék a kiszállítása után átlagosan 5 napig fogyasztható, melyből legalább 2 napot garantálunk. Amennyiben mégsem lennél elégedett, visszatérítjük az árát.
Termelői

kb

A kiszállított tömeg szerinti ár

További információ

 3548 Ft 6990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1 000+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Villányi-vadhús

A vad az állat életminősége és természetes takarmánya miatt a legfenntarthatóbb és legjobb minőségű húsok közé tartozik.

Villányi vad-őz pörkölthús előhűtött

A füstölt, pácolt illetve töltelékáru termékek adalékanyagok hozzáadása nélkül, kizárólag természetes anyagok hozzáadásával készültek.

Az őzhúsról

A vadhús tiszta, gyógyszerektől mentes. Mivel a természetben nőnek fel az állatok, így csak természetes táplálékokat fogyasztanak.

Készíts belőle vörösboros pörköltet!

Hozzávalók

1 kg őzhús, 2 közepes db vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 közepes db sárgarépa, 2 ek sertészsír, 3 közepes db paprika, 2 közepes db paradicsom, 5 dkg füstölt szalonna, 3 db babérlevél, 6 db borókabogyó, 1 teáskanál kakukkfű, 2 ek fűszerpaprika, 2 dl száraz vörösbor, 3 ek lekvár (lehetőleg házi, szeder, áfonya), bors ízlés szerint, sóízlés szerint, 2 dl víz.

Elkészítése

  1. A húst tisztítsd meg, hártáyzd le, és kockázd fel 2 cm-es darabokra. A sárgarépát is tisztítsd meg és aprítsd fel. A borókabogyókat a kés lapjával nyomd szét.
  2. A szalonnát vágd apró kockára, és a zsírban süsd ki, majd dobd rá a kockára vágott vöröshagymát, az áttört fokhagymát, sárgarépát, paprikát, és dinszteld meg.
  3. Ezután add hozzá a húst, a fűszereket és a cikkekre vágott paradicsomot, sózd, és párold a hús kifehéredéséig. Ha elfőtte a levét szórd meg pirospaprikával, öntsd fel vörösborral, és a hús puhulásáig lassú tűzön főzd.
  4. Az elfőtt levet pótold vízzel. Ha a hús megpuhult, keverd el benne a szederlekvárt, és tálald.

Termelői információ

A Nógrádi Vadaspark családi gazdálkodás keretein belül működik, mely a Börzsöny lábánál, mintegy 50 kilométerre északkeletre fekszik Budapesttől. A park 110 hektáron terül el, mely egyéni tulajdonban, családi gazdálkodás keretein belül működik. Rohanó világunkban családi gazdaságuk megteremtette a természethez visszavezető utat a Nódrádi Vadaspark képében. 

Itt kisüzemi húsfeldolgozás is folyik – gím- és dámszarvas, őz, muflon és vaddisznó húsából készítenek füstölt árukat. Megbízható minőségű, olcsó árfekvésű, kiváló beltartalmi értékű vadhústermékeket állítanak elő. Vadkészítményeik a hagyományos magyar ízvilágra alapozva, magas színvonalon készülnek saját, családi receptjeik alapján. A Bükki és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közös védjegyes termelője.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó,0-4°C .

Gyártó

Villányi és Társa Bt.

2642 Nógrád,

Szondi u. 67. 

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Őzhús