Póréhagyma

160 g
479 Ft 2 994 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lágy, kellemes íze melegséget varázsol az ételekbe és a téli egyhangúságot is remeken megtöri. Szerencsére ma már szinte egész évben kapható a póréhagyma.

Érdekessége

Az édeskés, selymes, kellemesen lágy ízű póréhagymát nem csak az ízéért érdemes fogyasztani, hanem mert rendkívül egészséges, magas vitamin- és ásványianyag tartalma mellett rostban is gazdag. A póréhagymában található nagy mennyiségű kén pedig szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében és a kötőszövetek rugalmasságának megőrzésében. A póréhagyma kiváló B-, C- és K-vitamin forrás, ezen kívül folsav, magnézium, mangán, cink, szelén, kalcium, réz és kálium is található benne. A póréhagyma kalóriatartalma is igen alacsony, 10 dkg zöldségben nagyjából 60 kalória található.

*A kép illusztráció.

Felhasználás

Ha nem szeretnénk azonnal felhasználni, akkor mosatlanul a konyhapulton, kamrában néhány napig biztosan eláll. Főzve vagy párolva maximum egy napig tároljuk a hűtőben, mert ebben a formában már elég romlandó. Fagyasztani blansírozva érdemes.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 5-10°C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.