Balaton
Balaton Újhullám Étcsokoládés
33 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
BALATON Újhullám Étcsokoládés 33g: Étcsokoládéval mártott, kakaós krémmel töltött ostya
Termékinformáció
Fogyasztásra kész.
A márkáról
A BALATON szelet az 1970-es évektől kezdve Magyarország egyik legnépszerűbb édessége. Egy igazi helyi különlegesség, amit majdnem biztos, hogy minden magyar ember életében legalább egyszer megkóstolt már. Ropogós ostya, finom ét- vagy tejcsokoládé, változatlan recept, kiváló minőség. A siker ilyen egyszerű!
Az eltelt több mint 30 év alatt a Balaton - pozitív, fiatalos lendületével és folyamatosan megújuló ízválasztékával - igazi üdítő színfoltja lett a hazai csokoládékínálatnak.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forgalmazó
Nestlé Hungária Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Étcsokoládé | 32 % |
Cukor | |
Kakaómassza | |
Kakaóvaj | |
Zsírszegény kakaópor | |
növényi olajok | |
Pálma | |
Shea | |
Tejzsír | |
Emulgeálószerek | |
E322 - Lecitinek | |
E476 - Poliglicerol-poliricinoleát | |
vaníliakivonat | |
Pálmaolaj | |
Búzaliszt | |
Cukor | |
tejsavópor | |
Zsírszegény kakaópor | 2.3 % |
Sovány tejpor | |
Térfogatnövelőszerek | |
E503 - Ammónium-karbonát | |
E500 - Nátrium-karbonátok | |
Emulgeálószerek | |
E322 - Lecitinek | |
E476 - Poliglicerol-poliricinoleát | |
Étkezési só | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 2288.9 kJ/548.7 kCal |
Zsír | 33.1 g |
amelyből telített zsírsavak | 16.9 g |
Szénhidrát | 55.9 g |
amelyből cukor | 40.8 g |
Fehérje | 5.2 g |
Só | 0.26 g |
Élelmi rost | 3.2 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |