Mizo

Mizo ESL tej 2.8%

1 l

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

629 Ft 629 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Mizo tej 2,8%. A Mizo tej az egészséges táplálkozás fontos része. Tejeink kiváló minőségéről nagy becsben tartott teheneink gondoskodnak. A Mizo tejet praktikus, könnyen nyitható és visszazárható dobozban kínáljuk, 1,5%, 2,8% illetve 3,5%-os zsírtartalommal.

Termelői információ

A tejimádók partnereként a Mizo szeretné Neked is megmutatni, hogy milyen egészségesek és finomak tejtermékeik. Közel 1000 fővel dolgoznak azon, hogy kihozzák a tejből mindazt, ami benne rejlik. Ha ízletes joghurtra, vajra, túróra, sajtra, tejre, tejfölre, kefirre, tejszínre, esetleg valami különleges tejdesszertre vágysz, a Mizo a jó választás. A gyártó folyamatosan bővíti portfólióját, hiszen azt szeretné, hogy mindenki tejes életet élhessen. A több évtizedes tapasztalat, szakemberek felkészültsége és az általuk használt modern technológiák kezeskednek azért, hogy minél változatosabb formában és minél jobb minőségben fogyaszthasd kedvenc tejtermékeidet, akár laktózmentes változatban is.

Tárolás

0 - +6°C között

Forgalmazó

SOLE-MIZO ZRT
6728 Szeged, Budapesti út 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Zsírtartalom2.8 %

Tápérték: 100 g

Energia235 kJ/56 kCal
Zsír2.8 g
amelyből telített zsírsavak1.9 g
Szénhidrát4.7 g
amelyből cukor4.7 g
Fehérje3 g
0.13 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.