Paco

Paco Csicseriborsó

500 g
749 Ft 1 498 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország, Ukrajna,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Paco Csicseriborsó

Termékinformáció

A Paco étkezési, száraz csicseriborsó. Az egyik legősibb kultúrnövények egyike. Legfőbb termőhelyei a mediterránium országai, Nyugat-Ázsia, és az indiai szubkontinens. Közepes méretű száraz hüvelyes, jellegzetes csúcsos kitüremkedéssel. A csicseriborsó kitűnő fehérje- és kalciumforrás, magas vas- és rosttartalommal. Rendszeres fogysztása csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezzel mérsékli a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását. 

Termelői információ

A vállalat Újfehértón 1993-ban családi vállalkozásként indult, akkoriban csak a száraz hüvelyes terményáru csomagolása és forgalmazása volt a fő profil. A sárgaborsót, napraforgót, diót most is hazai termelőktől vásárolják. Ugyanakkor ma már számos európán kívüli beszállítói kapcsolattal is rendelkezünk. A hazai feldolgozású palettáikkal nemcsak a magyar, hanem a külföldi piacot is meghódítják. Ezt a kiválóságot több fórumon díjazták, amire büszkék: a Magyar Termék és Év terméke díjas Wellnut márkatermékeikre, kukoricaextrudátumokra és cukrászati töltelék termékeik sikerére egyaránt. A nagy rendszereknek való megfelelés egyenes utat biztosított ahhoz, hogy a kisebb üzletek mellett mára minden nagy üzletlánc polcain is megtalálhatóak PACO márkanév alatt. Fejlesztéseik fókuszában a funkcionális élelmiszerek és a superfoods termékek piaca áll. Speciális étkezési igényekre fejlesztett, a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak is megfelelő termékcsaládokkal (Biopac, Bioness) vásárlóik egészségmegőrzési törekvéseit is támogatják.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/paco.png

Tárolás

Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Pa-Comp Kft.

Újfehértó, Szent István út 144, 4244


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

csicseriborsó

Tápérték: 100 g

Energia1348 kJ/321 kCal
Zsír1.5 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát53 g
amelyből cukor0 g
Fehérje22 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Szójabab
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.