
Exquisa
Exquisa tormás sajtkrém
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 20 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Az Exquisa Tormás Sajtkrém egy különleges, krémesen lágy sajtkrém, amelyet a pikáns torma ízvilága tesz igazán egyedivé. A gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően tökéletesen harmonizál a sajt lágy textúrája és a torma friss, enyhén csípős aromája.
Kiváló választás szendvicsekhez, pirítósra kenve vagy mártogatósként zöldségek mellé. Főzéshez is remekül használható, például mártások, töltött ételek vagy krémlevesek ízesítésére.
Ha egy karakteres, mégis krémesen lágy sajtkrémet keresel, amely feldobja az ételeidet, az Exquisa Tormás Sajtkrém tökéletes választás!
Termelői információ
Egy íz sem hasonlítható az Exquisa termékekéhez - mondja az, aki már kóstolta az Exquisa termékeit. A jól ismert márka mögött egy német családi vállalkozás, a Karwendel-Werke Huber áll. A cég egyike Németország méltán ismert, közel 100 éve működő tejfeldolgozójának.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 2 - 8 °C közötti hőmérsékleten.
Forgalmazó
White Lake Kft.
2040 Budaörs Vak Bottyán u. 24.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Friss sajt | |
Tormakészítmény | |
Friss torma | 70 % |
Borpárlat-ecet | |
Tejsavó-készítmény | |
Repceolaj | |
sűrítő anyagguar gumi | |
Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) | |
Só | |
sűrítő anyag | |
szentjánoskenyér-liszt | |
Guargumi és karragén | |
Módosított kukoricakeményítő |
Tápérték: 100 g
Energia | 930 kJ/225 kCal |
Zsír | 21 g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | 3 g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | 5 g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |