-18 %

Danone Actimel zsírszegény, élőflórás, vegyes gyümölcsízű joghurtital

400 g
Akció vége: 27. 10.
449 Ft 1 122,5 Ft/kg549 Ft
Származási ország: Belgium,

Vegyes gyümölcsízű joghurtital.

Ezekben a kicsi palackokban a hagyományos élő joghurt kultúrák mellett 20 milliárd L. casei Danone-t tartalmazó élőkultúra is megtalálható, amely már önmagában is megkülönbözteti az Actimelt a többi hasonló joghurtitaltól.

Ezen felül még minden palack Actimel B6- és D-vitamin forrás is, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Egy palack Actimel a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.

Próbáld ki többféle ízben is és találd meg a kedvenced!


Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Danone Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

sovány tej, cukorszirup, sűrített sovány tej, vegyes gyümölcsös készítmény 5% [vegyes gyümölcslé (sűrítményből) 42% (ananász 20%, őszibarack 12%, eper 5%, narancs 5%), cukor, módosított keményítő, természetes aroma, sűrítőanyag (pektin)], tejszín, dextróz, kalcium (kalcium-foszfát), élő joghurt kultúra, l. casei danone® kultúra (cncm i-1518), b6-vitamin, d-vitamin, zsírtartalom 1,5% (m/m), gyümölcstartalom: 2,1%.

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizze az allergén összetevőket a termék csomagolásán.