

CooKit
CooKit Teriyaki szószos csirkemell basmati rizzsel és zellerrel
0,85 kgHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Szükséges eszközök:
- egy nagy serpenyő
- egy közepes serpenyő
- egy közepes lábas
- vágódeszka
- kés
- fakanál
- tányérok
Mi van a készletben:
- 300 g sous-vide csirkemell (pecsenyeszafttal együtt)
- 200 g basmati rizs
- 100 g szárzeller
- 100 g teriyaki mártás
- 40 g kukorica
- 20 g mogyoróhagyma
- 30 g fokhagyma-gyömbér paszta
- 5 g szezámmag
Mi nincs a készletben. Használja saját éléskamrájából.
- 50 ml olaj
- egy csipet só az ízesítéshez
- konyhai papírszalvéta
Elkészítés főzés előtt
- A mogyoróhagymát durvára szeljük.
- A szárzellert vékony szeletekre vágjuk.
- Kivisszük a húst a zacskóból, és leszárítjuk.
A rizs elkészítése
- Öntsünk 1,5 l vizet a lábasba, hozzáadjuk a 10 g sót, és felforraljuk.
- Beletesszük a rizst tartalmazó zacskókat, és 15 percig főzzük.
- Kikapcsoljuk tűzhelyet, és leszűrjük a rizst.
A hús elkészítése
- Az olaj felét a közepes serpenyőbe öntjük, és magasabb hőfokra melegítjük.
- Beletesszük a csirkemellet, és mindkét oldalán 1 percig sütjük.
- A húst egy félretesszük egy tányérra.
A mártás elkészítése
- A mogyoróhagymát a húsos serpenyőbe tesszük, és 30 másodpercig sütjük.
- Közepesre csökkentjük a lángot, hozzáadjuk a fokhagyma-gyömbér pasztát, a teriyaki mártást, és a keveréket 1 percig főzzük.
- Betesszük a húst a mártásba, és 30 másodpercig főzzük.
- Hozzáadjuk a kukoricát, kikapcsoljuk a tűzhelyet, és állnihagyjuk 2 percig.
A zelleres rizs elkészítése
- A nagy serpenyőben magasabb hőfokra melegítjüik a maradék olajat.
- Hozzáadjuk a zellert, és 30 másodpercig sütjük.
- Hozzáadjuk a főtt rizst, összekeverjük a zellerrel és 1 percig sütjük
- Végül hozzáadjuk a szezámmagot, és átkeverjük a rizzsel.
Jó étvágyat!
Termelői információ
Jan Horký, a Cseh Köztársaság Év Szakácsa cím birtokosa 2008-ban és 2018-ban, valamint a Cseh Köztársaság Nemzeti Szakács- és Cukrászcsapatának kapitánya. A 2018-as szingapúri világbajnokságon aranyérmet nyert és abszolút győztessé vált. A CooKit oldalán elérhető ételek az ő receptjei alapján készülnek, így garantálva a kiváló minőséget és ízélményt.
Tárolás
Tárolja 4 °C-ig terjedő hőmérsékleten. Felbontás után azonnal fogyassza el.
Gyártó
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Prága 6
Csehország
Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.
Összetevők
Sous vide csirkemell mártással | 35 % |
E202 - Káliumszorbát | |
csirkemell | |
Só | |
Párolt basmati rizs | 24 % |
Zöldségkeverék | |
teriyaki szósz | 18 % |
Könnyű szójaszósz | |
víz | |
Szójabab | |
Só | |
Búzaliszt | |
Mirin | |
Nyálkás rizs | 36 % |
Rizs | 30 % |
citrom kivonat | |
Citromlé | |
Cukor | |
Fokhagyma | |
Gyömbér | |
Kukoricakeményítő | |
Fokhagyma-gyömbér paszta | |
Repceolaj | |
Fokhagyma | |
Gyömbér | |
szezám | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 767 kJ/183 kCal |
Zsír | 3.36 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.73 g |
Szénhidrát | 25.54 g |
amelyből cukor | 6.03 g |
Fehérje | 11.94 g |
Só | 0.96 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Zeller |
Szezámmag |