Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Ez a tartózkodási helyed?

Add meg a címed a pontos szállítási idők és a releváns választék megtekintéséhez.

Kosár

CooKit

CooKit Sertésnyak mézes-mustáros mártásban, fokhagymás sült burgonyával és salátával

1,08 kg
5690 Ft 5269 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Szükséges eszközök:

  • 2 közepes serpenyő
  • 1 tál habverővel
  • 1 közepes salátástál
  • vágódeszka
  • kés

Mi van a készletben:

  • 400 g sous vide sertésnyak  (szafttal együtt)
  • 400 g sous vide burgonya Grenaille
  • 150 g mézes-mustáros öntet
  • 80 g sárgarépa
  • 50 g little gem római saláta
  • 10 g fokhagyma
  • 2 g kakukkfű
  • 1 g rozmaring
  • 1 db sütőpapír

Mi nincs a készletben. Használja saját éléskamrájából.

  • 30 ml olaj (2 evőkanál)
  • egy csipet só, ízlés szerint
  • 1 g durvára őrölt bors
  • konyhai papírszlavéta

Előkészítés főzés előtt

  • A burgonyát keresztben félbevágjuk.
  • Szétnyomjuk és finomra aprítjuk a fokhagymát.
  • Letépkedjük és apróra vágjuk a kakukkfüvet és a rozmaringot.
  • Mindegyik serpenyőbe teszünk 1 evőkanál olajat.
  • Kivisszük a húst a zacskóból, és leszárítjuk.
  • A sárgarépát 3 cm hosszú csíkokra vágjuk.
  • A salátát széles csíkokra szeljük.

Az öntet elkészítése

  • Az öntetet kiöntjük a tálba, és alaposan átkeverjük.

A saláta elkészítése

  • Közvetlenül tálalás előtt összekeverjük az öntet felét a felszelt salátával.

A burgonya előkészítése

  • A serpenyőben magas hőfokra melegítjük az olajat.
  • A burgonyát, vágott felével lefelé betesszük a serpenyőbe, és 2 percig sütjük.
  • A hőfokot közepes fokozatra csökkentjük, és a burgonyát további 1 percig sütjük.
  • Hozzáadjuk a fokhagymát, a fűszernövényeket, sózzuk és 30 másodpercig sütjük.
  • Kikapcsoljuk a tűzhelyeet, a burgonyát lefedjük a sütőpapírral, hogy a sütés befejeződjön.

A hús előkészítése

  • A serpenyőben magasabb hőfokra melegítjük az olajat.
  • A húst (leszárítva, pecsenyeszaft nélkül) a serpenyőbe tesszük, és 2 percig sütjük.
  • Majd megfordítjuk, megborsozzuk, és további 2 percig sütjük.

Tálalás

  • Az ételt kiegészítjük a vágott sárgarépával és salátával.
  • Az egész ételt meglocsoljuk a maradék öntettel.

Jó étvágyat!

Termelői információ

Jan Horký, a Cseh Köztársaság Év Szakácsa cím birtokosa 2008-ban és 2018-ban, valamint a Cseh Köztársaság Nemzeti Szakács- és Cukrászcsapatának kapitánya. A 2018-as szingapúri világbajnokságon aranyérmet nyert és abszolút győztessé vált. A CooKit oldalán elérhető ételek az ő receptjei alapján készülnek, így garantálva a kiváló minőséget és ízélményt.

Tárolás

Tárolja 4 °C-ig terjedő hőmérsékleten. Felbontás után azonnal fogyassza el.

Gyártó

Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Prága 6
Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sertésnyak sous vide37 %
E415 - Xantángumi
Grenaille burgonya sous vide37 %
Vegyes zöldségek változó arányban12 %
Mézes-mustáros szósz13 %
Mustármag
Fermentált ecet
Stabilizátor
Xantán
Kakukkfű
Kurkuma

Tápérték: 100 g

Energia783 kJ/187 kCal
Zsír10.73 g
amelyből telített zsírsavak2.25 g
Szénhidrát10.21 g
amelyből cukor3.83 g
Fehérje11.98 g
0.42 g
Élelmi rost g

Allergének

Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.