

CooKit
CooKit Sertésnyak mézes-mustáros mártásban, fokhagymás sült burgonyával és salátával
1,08 kgHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Szükséges eszközök:
- 2 közepes serpenyő
- 1 tál habverővel
- 1 közepes salátástál
- vágódeszka
- kés
Mi van a készletben:
- 400 g sous vide sertésnyak (szafttal együtt)
- 400 g sous vide burgonya Grenaille
- 150 g mézes-mustáros öntet
- 80 g sárgarépa
- 50 g little gem római saláta
- 10 g fokhagyma
- 2 g kakukkfű
- 1 g rozmaring
- 1 db sütőpapír
Mi nincs a készletben. Használja saját éléskamrájából.
- 30 ml olaj (2 evőkanál)
- egy csipet só, ízlés szerint
- 1 g durvára őrölt bors
- konyhai papírszlavéta
Előkészítés főzés előtt
- A burgonyát keresztben félbevágjuk.
- Szétnyomjuk és finomra aprítjuk a fokhagymát.
- Letépkedjük és apróra vágjuk a kakukkfüvet és a rozmaringot.
- Mindegyik serpenyőbe teszünk 1 evőkanál olajat.
- Kivisszük a húst a zacskóból, és leszárítjuk.
- A sárgarépát 3 cm hosszú csíkokra vágjuk.
- A salátát széles csíkokra szeljük.
Az öntet elkészítése
- Az öntetet kiöntjük a tálba, és alaposan átkeverjük.
A saláta elkészítése
- Közvetlenül tálalás előtt összekeverjük az öntet felét a felszelt salátával.
A burgonya előkészítése
- A serpenyőben magas hőfokra melegítjük az olajat.
- A burgonyát, vágott felével lefelé betesszük a serpenyőbe, és 2 percig sütjük.
- A hőfokot közepes fokozatra csökkentjük, és a burgonyát további 1 percig sütjük.
- Hozzáadjuk a fokhagymát, a fűszernövényeket, sózzuk és 30 másodpercig sütjük.
- Kikapcsoljuk a tűzhelyeet, a burgonyát lefedjük a sütőpapírral, hogy a sütés befejeződjön.
A hús előkészítése
- A serpenyőben magasabb hőfokra melegítjük az olajat.
- A húst (leszárítva, pecsenyeszaft nélkül) a serpenyőbe tesszük, és 2 percig sütjük.
- Majd megfordítjuk, megborsozzuk, és további 2 percig sütjük.
Tálalás
- Az ételt kiegészítjük a vágott sárgarépával és salátával.
- Az egész ételt meglocsoljuk a maradék öntettel.
Jó étvágyat!
Termelői információ
Jan Horký, a Cseh Köztársaság Év Szakácsa cím birtokosa 2008-ban és 2018-ban, valamint a Cseh Köztársaság Nemzeti Szakács- és Cukrászcsapatának kapitánya. A 2018-as szingapúri világbajnokságon aranyérmet nyert és abszolút győztessé vált. A CooKit oldalán elérhető ételek az ő receptjei alapján készülnek, így garantálva a kiváló minőséget és ízélményt.
Tárolás
Tárolja 4 °C-ig terjedő hőmérsékleten. Felbontás után azonnal fogyassza el.
Gyártó
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Prága 6
Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Sertésnyak sous vide | 37 % |
E415 - Xantángumi | |
Grenaille burgonya sous vide | 37 % |
Vegyes zöldségek változó arányban | 12 % |
Mézes-mustáros szósz | 13 % |
Mustármag | |
Fermentált ecet | |
Stabilizátor | |
Xantán | |
Kakukkfű | |
Kurkuma |
Tápérték: 100 g
Energia | 783 kJ/187 kCal |
Zsír | 10.73 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.25 g |
Szénhidrát | 10.21 g |
amelyből cukor | 3.83 g |
Fehérje | 11.98 g |
Só | 0.42 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Mustár |