
Mokate
Mokate Sós karamell csokoládé
0,18 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mokate Sós karamell csokoládé
Mokate Sós karamell Forró csokoládé.
Felhasználási javaslat
Szórd a tasak tartalmát egy csészébe. Öntsd le forró, de nem forrásban lévő vízzel (120 ml, 80°C), majd keverd össze.
Termelői információ
A Mokate Group azon kevés lengyel vállalatok egyike, amelyek többgenerációs hagyományokkal büszkélkedhetnek. Eredete 1900 -ra nyúlik vissza, amikor a Mokrysz család tagjai egy gyarmati bolt tulajdonosai lettek a mai Csehország Dobra kisvárosában. 1990 -ben az első tulajdonos unokája, Kazimierz Mokrysz átadta a vállalkozást feleségének - Teresa Mokrysznak. Ekkor a cég neve Mokate-re változott, amely három szó rövidítése: MOkrysz-KAzimierz-TEresa.
Tárolás
Szobahőmérsékleten
Forgalmazó
Mokate S.P. Z.o.o,
Ul. Strazaczka 48.,
44-240 Zory
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor | |
Zsírszegény ivócsokoládé | 30 % |
Cukor | |
Sovány kakaópor | |
Módosított keményítő | |
glükózszirup | |
növényi olajok | |
Kókusz | |
Pálmamag változó arányban | |
Étkezési só | |
aromák | |
Teljes tejpor | |
karamellizált cukor | |
Savanyúság szabályozók | |
E331 - Nátrium-citrátok | |
E340 - Kálium-foszfátok | |
sűrítő anyag | |
E466 - Karboximetil-cellulóz | |
Tejfehérje | |
Emulgeálószer | |
E471 - Zsírsavak mono- és digliceridjei | |
Csomósodásgátló anyag | |
E551 - Szilícium-dioxid | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1683 kJ/398 kCal |
Zsír | 5.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 4.2 g |
Szénhidrát | 88 g |
amelyből cukor | 66 g |
Fehérje | 2.6 g |
Só | 2.2 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |