
Gimar
Gimar poke kockázott lazac
100 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A lazac POKE a kulináris kiválóság megtestesítője. Ez a gondosan szeletelt és módosított légkörben csomagolt termék frissességet és minőséget garantál. Kizárólag válogatott lazacfiléből készül, amely tökéletes alapot nyújt az autentikus POKE élményhez, a legfinomabb ízekkel.
- Kiváló alapanyagból készül.
- "A lazac előkészítési folyamata során szigorú higiéniai és aszeptikus ellenőrzéseket végzünk, hogy garantáljuk a mikrobiológiai tisztaságot. Ezenkívül szabályozott hőkezelési eljárásokat és természetes só által indukált ozmózist alkalmazunk, amely homogenizálja a rostok feszültségét és szabályozza a fehérje lebomlását."
- A terméket sózzuk és pácoljuk, így csökkentve a friss lazac nedvességtartalmát, de megőrizve annak jellegzetes friss ízét.
- 100 g-os tégely, bőr nélkül, MAP csomagolásban.
Ez a gondosan előállított lazac tökéletes alapja a friss, autentikus POKE élménynek!
A gyártóról
A Gimar egy spanyol gyártó, majdnem 35 éves tapasztalattal a hal különlegességekkel kapcsolatban. A cég három alappilléren nyugszik: legjobb alapanyag, teljesen optimalizált gyártási folyamat és kiváló szolgáltatás. A termékek 100%-a természetes, kiváló minőségű halból készül, a lazac és a tonhal legjobb részeiből. A hal minőségére kimagasló figyelmet fordítva a cég csakis a legkiválóbb, válogatott alapanyaggal dolgozik, amely hormon-és antibiotikummentes. Olyan termékek gyártására törekednek, amelyek teljes egészükben elfogyaszthatók.
A cég támogatja a fenntartható, környezetbarát halászást, így védve a delfineket. Csakis olyan halat dolgoz fel, amely nem veszélyeztetett, és ami világ legkiválóbb halászataiból és halkeltetőiből származik. Kifejezetten figyelnek a termékek frissességére. Olyan technológiát alkalmaznak, amely a legtovább képes megőrizni a termék minőségét mesterséges tartósítószerek nélkül. Amellett, hogy a csomagolás frissen tartja a terméket, meg is védi azt a külső behatásoktól, sérüléstől, mindezek mellett viszont nem rejti el a terméket a vásárló szeme elől, így könnyedén kiválaszthatja a neki tetsző darabot.
Próbáld ki a természetes ízeket…
A Grimar értékeli az alapanyag tökéletességét, így azon dolgoznak, hogy annak értékét kiemeljék. Ezt egy „puha szárítási” folyamattal érik el, amely során nemes fa lágy füstjét alkalmazva képesek csökkenteni a só mennyiségét. Az így keletkező termék pedig teljesen természetes lesz.
Érzékeny személyek számára is megfelelő…
A Gimarnál kimondottan körültekintőek az alapanyag minőségét tekintve. Csakis a legkiválóbb példányokat választják ki antibiotikum-és hormonkezelés nélkül, amelyek fejlettsége, mérete és izomzata garantálja az optimális ízélményt.
Fogyassz halat a tengeri élővilágot kímélve…
A Gimar kiáll a fenntartható és élőhely-barát halászat mellett. Csakis olyan halat árulnak, amely nem veszélyeztetett, és ami a világ legkiválóbb halászataiból és halkeltetőiből származik.
Pazarlás nélkül…
A Gimar azon dolgozik, hogy egységesen optimális termékeket állítsanak elő, amelyek gyakorlatilag 100%-ban elfogyaszthatók. Megszállottan figyelnek az értékhatékonyságra, így a termékeik megmunkálásánál törekednek a Zero Waste koncepciójának alkalmazására.
Friss, ízletes és omlós…
A Gimar egyik kihívása, hogy megtartsák a termékeik frissességét annyira, amennyire csak lehetséges. Ennek érdekében nagyfokú rotációs rendszerrel dolgoznak, felhalmozott alapanyag kerülésével, gyorsan és jól végzett formátumok fejlesztésével és MAP/ATM (módosított légkör) használatával. A termékek csomagolásához Airbag és SkinPack rendszereket alkalmaznak, így megőrizve a termékek frissességét tartósítószerek használata nélkül. Keményen dolgoznak azért, hogy a természetes ízeket megőrizzék, ezért odaadással és nagy figyelemmel kísérik a termékek tartósítási folyamatát. Ez főként füstöléssel történik, így minimalizálva a hozzáadott só mennyiségét. A végeredmény egy tartós termék, puha textúrával és sajátos ízvilággal.
A minőség garantált…
A termékek minőségét folyamatosan ellenőrzik, mikrobiológiai és fiziológiai-kémiai analíziseket használva a gyártás minden szakaszán. A befejezett termék egy végső, organoleptikus (érzékszervi) vizsgálaton megy keresztül, amely magában foglalja a kóstolást, így biztosítva a fogyasztók számára, hogy a termék a lehető legjobb állapotban legyen (a következő kritériumok tesztelésével: íz, szín, illat és textúra).
A Gimar tiszteli a vásárlóit és a termékeinek minőségét, ezért őszinteséggel és odaadással dolgozik az eredeti textúra és az autentikus, természetes íz megtartásán.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
0-5°C között tárolandó.
Forgalmazó
Ahumados Gimar, S.L.U.
ESB53510186- Avda. De libertad, 42.03610- PETRER (Alicante), Espaňa
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Lazac |
Só |
Tápérték: 100 g
Energia | 981 kJ/236 kCal |
Zsír | 16 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.3 g |
Szénhidrát | 1.9 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 2 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |