Pelenkázó hátizsák - kisággyá alakítható

1 db
19 490 Ft 19 490 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pelenkázó hátizsák - kisággyá alakítható

Ne aggódj többé amiatt, hogy a baba koszos nyilvános felületekhez ér, amikor pelenkát cserélsz! A pelenkázó hátizsák könnyedén átalakítható pelenkázó állomássá, ami rendkívül kényelmes megoldás, ha olyan helyen tartózkodsz, ahol nincs babafelszerelés. A pelenkázó betét tiszta és kényelmes, a felső réteg pedig védi a baba szemét a napsütéstől. A 3 az 1-ben hátizsák kialakítás lehetővé teszi, hogy keresztben viseld a testeden, így kezeid szabadok maradnak. Ezenkívül kézitáska vagy válltáska formájában is hordható, köszönhetően a tote dizájnnak.

A táska pántjai a képektől eltérő színnel (szürkén) érkezhetnek.

Jellemzők:

  • 0-12 hónapos babák számára. Ahogy a baba nő, a pelenkázó állomás leválasztható, így a termék normál hátizsákként használható.
  • Tárolás: Ez a tágas pelenkázó táska bőséges tárolóhelyet kínál, hogy elférjen benne minden alapvető kellék, amire anyukának (vagy apukának) szüksége lehet kisbabája számára (akár ikrek esetén is!).
  • Anyag: Könnyű, tartós és vízálló anyag (Erősebb és jobb a deformációval és szakítással szembeni ellenállásban).
  • Tartós, mégis könnyű: A pelenkázó hátizsák könnyű, tartós és vízálló anyagból készült. Nem foszlik, a cipzárak erősek. A vállpántok és a fogantyú megerősített varrással rendelkeznek, így nem szakadnak.
  • Nincs szükség összeszerelésre.
  • Könnyen tisztítható: Légáteresztő, levehető hálós anyag, a betét huzata mosógépben mosható.

Használat

  • Kérjük, a pelenkázó betét huzatát használat előtt távolítsd el és mosd ki.
  • Ne tisztítsd a betét belső magját. A vákuumos pamutszövet mosás után zsugorodhat. Kérjük, a belső magot közvetlenül napfényre tedd ki.
  • Kérjük, engedj meg 1-2 cm eltérést a kézi mérés miatt.

FIGYELMEZTETÉS! A babakocsi felborulásának megelőzése érdekében: Mielőtt a gyermekedet kivennéd, távolítsd el a táskát a babakocsiról. A szíjak összegabalyodásának elkerülése érdekében, ha a táska a babakocsin lóg, győződj meg róla, hogy a vállpántok biztonságosan a táskában vannak, ne hagyd őket szabadon lógni.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.

1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.