Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szurkolói asztal

Egy évet vártunk rá, de végre indulhat a bajnokság! A csapatok felállnak, a bíró a szájához emeli a sípot, feszült csend és végre: felszisszen az első doboz sör. Ezután a kezdőrúgás is jobban esik már, és az odakészített mártogatós is szépen fogy majd. Ha ügyes voltál, pont félidőben csönget a Kifli futár, a jéghideg sörökkel és mindennel, ami még kellhet. Esetleg az eredményre is rákérdez majd.

divider
 
divider
 
divider

Rágcsálnivalók

 

Ne bajlódj a szendvicsekkel, a meccsnézéshez ropogtatni való illik! De ezért ne menj külön a boltba, csapd hozzá a sörrendelésedhez, és pont egyszerre érkeznek majd meg!

divider

Üdítők és sportitalok

 

Nem mindenki sörös. Üdítők és sportitalok azoknak, akik nem isznak alkoholt, de szeretik izgalmas italokkal kényeztetni magukat. Vagy azoknak, akik az előző esti meccs közben túl sok alkoholt fogyasztottak. Kifli TIPP: a SHRUBBIE vásárlói tapasztalatok szerint remek gyógyír a másnaposságra.

divider

Sodastream

 

Simán kéred a szódát, esetleg tonik vagy valamelyik PEPSI termék ízével? Vagy akár energia-szörppel édesítve?
KIFLI TIPP: a szóda a whiskeyhez is passzol. Kiindulásnak 50ml whiskey - 30ml szóda arányt javaslunk.

divider

Alkoholos italok

 

Gólt rúgtatok? Koccintás! Szünet van? Koccintás! Szöglet van? Bedobás van? Koccintás! Nyertetek? Az két koccintást ér! Veszített a csapatod?? Fájdalomdíj és búfelejető! Indulna haza a vendégsereg? Kilépő! Bármire lehet koccintani, ha van mivel!

Borok, pezsgők

Szeszes italok

divider

Édesség

 

Prémium minőségű finomságok leginkább apának, persze a fiúk-lányoknak, és titokban anyának is.

divider

Eszközök

 

Add meg a módját és szolgáld fel kedvenc italaitokat a hozzájuk passzoló pohárban! Ha pedig ajándékba bort viszel, válassz hozzá környezetbarát és sokoldalú vászon italtáskát!

divider