Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Új tanév, új vásárlási szokások: stressz helyett nyaralj!

A gyerekeknél kardinális kérdés a táska, a tolltartó és a tornazsák. Hiszen tavaly még a Jégvarázs meg a Pókember volt a menő, de az idén már ciki. Üljetek össze és válogassátok ki, hogy melyiknél csillannak fel azok a huncut szemek, hiszen egészen más hozzáállásal érkezik majd az iskolába, ha szereti, ami a vállán és a padján van.

Minden gyereknek érdemes hagyni, hogy kiválaszthassa a saját kulacsát, uzsonnásdobozát és étkészletét, hogy ne legyen belőle féltékenység vagy testvérviszály. Neked is az az érdeked, hogy szívesen vegye elő ezeket, igyon rendszeresen és ne zölden kapd vissza az elcsomagolt szendvicset. Az ovisoknak és a kisdiákoknak még létfontosságú, hogy milyen állatka vagy mesehős szerepel a tárgyaikon: akármilyennel azért mégsem mutatkozhatnak a csoporttársaik előtt, igaz?