Kedves ügyfeleink! Hatósági karantén esetén kizárólag érintésmentes kézbesítést tudunk biztosítani, a rendelést kérjük online kártyás fizetési móddal adjátok le. Köszönjük szépen az együttműködéseteket, vigyázzunk egymásra! :)
Oktoberfest

Az elmaradó nyaralások és fesztiválok után van egy jó hírünk! A Kifli.hu segít benne, hogy egy igazán emlékezetes Oktoberfesttel gazdagíthasd az idei éved. Összegyűjtöttünk mindent, amire szükséged lehet egy otthoni fesztiválhoz. Válogass a sörfőző mesterek különlegességei közül, fedezz fel új söröket és rendelj hozzá egy kis harapnivalót! Az Oktoberfesten olyan egyedi söröket is kínálnak, melyeket kifejezetten erre az alkalomra készítettek – neked sem kell a megszokott ízeknél maradnod!

divider
 

Próbáld ki az Oktoberfest helyi söreit, és élvezd, hogy a sörpad helyett ezúttal egy kényelmesebb helyen fogyaszthatod a különlegességeket

 

A legendás fesztivál hazai másáról nem maradhatnak ki az itthoni kézműves sörök sem. Tégy a kosaradba néhány igazán izgalmas ízt is.

 

A sör mellé mindig jól jön egy kis ropogtatnivaló, még akkor is, ha nem kifejezetten vagytok éhesek. Pop-corn, mogyi, chips, sós-keksz… Te mivel egészítenéd ki a sörválogatásod? És persze egy igazi sörös fesztivál elképzelhetetlen sült virsli nélkül, de akár valamilyen sült hús is jól passzolhat hozzá. Ne feledkezz meg a mustárról sem!

 

Tudjuk, hogy az egész világ sörnyitó, de azért nem árt előre készülni! Egy-egy klassz söröspohár például remek kiegészítője lehet a házi Oktoberfestednek!

divider