Kedves ügyfeleink! Hatósági karantén esetén kizárólag érintésmentes kézbesítést tudunk biztosítani, a rendelést kérjük online kártyás fizetési móddal adjátok le. Köszönjük szépen az együttműködéseteket, vigyázzunk egymásra! :)

Különleges finomságok a Kifli.hu kínálatából

Különleges finomságok a Kifli.hu kínálatából

Ismerjétek meg a folyamatosan frissülő kínálatunk kiemelt termékeit

Itt mutatjuk be azon termékeket, amelyek szerintünk különösen izgalmasak és figyelemre méltóak. Érdemes gyakran böngészni, mivel 2 hetente frissítjük az itt bemutatott kínálatot. Ha van esetleg olyan termék, aminek örülnétek, ha kapható lenne nálunk, de most nem találjátok, írjátok meg nekünk. Nem tudjuk garantálni, hogy azonnal kapható lesz, de utána fogunk járni, hátha sikerül beszerezni. 

 

 

divider
 

Válaszd a kínálatunkból a YouTyúk tojásait. A YouTyúk célja, hogy igazi lehetőséget adjanak a vidéki gazdáknak a megélhetésre, és igazi, boldog, természetes tojást a vevőinknek.

divider
 

Kézműves szörp valódi gyümölcsből, prémium szirup hozzáadott aroma és színezék nélkül. Valamennyi Mayer szörp saját recept alapján lesz főzve, azzal a céllal, hogy teljes mértékben megőrizzék a gyümölcsök és fűszerek eredeti ízét.

divider
 

Kóstold meg az AugaBio vegán krémleveseit. Tökéletes választás egy könnyed ebédre, vagy ha egy hideg nap végén egy meleg és egészséges vacsorára vágysz.

divider
 
Budapest kézműves sör forradalmának szerintünk legizgalmasabb termései is megtalálhatóak nálunk. Vigyük vendégségbe, fogadjunk velük vendégeket, vagy csak "ciccentsünk" egyet a nap végén a vacsora mellé.